Güzel duruyor sonu da iyi olur inşallahTarla 3 4 yıldır ekilmiyordu bu yıl arpa ektim nasıl bakmalıyım sizce
Ekli dosyayı görüntüle 32896Ekli dosyayı görüntüle 32897Ekli dosyayı görüntüle 32898
İnşallah abi şimdi üst gübre atsam nasıl olur kiGüzel duruyor sonu da iyi olur inşallah
Abi olacak kadar büyük olduğumu sanmıyorumİnşallah abi şimdi üst gübre atsam nasıl olur ki
İnşallah abi şimdi üst gübre atsam nasıl olur ki
Yaşınızı bilmiyorum ama ben 22 yasindayimAbi olacak kadar büyük olduğumu sanmıyorum
Bizim burada atılmaz bolgenizde uygulama nasılsa öyle yapın Trakya tarafına heveslenme onların iklimi farklı bizim burada Şubat sonu Mart başı gibi atılır ilk üst gübre sonra Nisan gibi ikinci gübre bazıları tek seferde atar mesela
Üzerine şimdi mi yoksa şubatta mi atayımEkimde biraz üre verseydiniz toprakta kısa sürede mikroorganizma faaliyetini arttırırdiniz.
Bende 24 tertip sayılırız öyle diyince kendimi yaşlı hissettim [emoji2]Yaşınızı bilmiyorum ama ben 22 yasindayim
Tamamdır kardeşim diyeyim o zaman[emoji16]Bende 24 tertip sayılırız öyle diyince kendimi yaşlı hissettim [emoji2]
Bölgeye göre daha doğrusu iklime göre değişir.Ilıman yerlerde olabilir ama kışın sert geçme ihtimali varsa soğuktan fazla etkilenebilirÜzerine şimdi mi yoksa şubatta mi atayım
Gelişim inşallah normal seyirde ilerlerBölgeye göre daha doğrusu iklime göre değişir.Ilıman yerlerde olabilir ama kışın sert geçme ihtimali varsa soğuktan fazla etkilenebilir
Alp ateşin 12 22 ile başlayan gubresinden verdim 14 kiloNe verdiniz tabana
Organik madde içeren türler gelişti son zamanlarda ondan mi verdinizAlp ateşin 12 22 ile başlayan gubresinden verdim 14 kilo
Evet o gubrelerden olması lazımOrganik madde içeren türler gelişti son zamanlarda ondan mi verdiniz
Ben pek tavsiye etmiyorum.Kendim granül hümik asitle 10 kg dapla ekerim ve öyle ektiririm çiftçilerimizeEvet o gubrelerden olması lazım
Gübrenin içerisinde ne varsa öyle koyuyorum yani kendim ayarlamadim içeriğini [emoji23]Ayrıca azot miktarı biraz az olmuş.Ekimden önce en az 2.5-3 kg saf azot gelecek şekilde gübreleme yapın
Bende normalde dapla ekin ekerdim bu yıl yemeye ekmek bulamama korkum oldu harman vadeli gübre aldım tonu 2600 olan gübreyi harman vadeli 3200 liraya aldım dap falan unuttum yaniAyrıca azot miktarı biraz az olmuş.Ekimden önce en az 2.5-3 kg saf azot gelecek şekilde gübreleme yapın