PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hisseli arazinin mahkeme yoluyla alımı ve ahır yapımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgur..." data-source="post: 1444392" data-attributes="member: 86226"><p>suan bende sizinle ayni durumdayim. hissedarlar bana satmiyor. baskasina hissesni icara veriyor her turlu sorunu bana yasatiyorlar. hicara verdikleri kisiler hissesi oraninda degilde tum tarlayi islemeye kalkiyorlar. ben tarlayi surdum, hissedarlarin icarcisida tumunu ekicekmis gibi ardimdan 2. işleme girdi. avukatima ehil mirascilik icin dava acmasi icin yetki verdim. bastan benim gercekten ehli mirasci olup olmadigim mahkeme tarafindan arastirilacak, sonra ederi uzerinden bana satin alma hakki tanilacak fakat karsi hissedarlarda mutkala engel olmaya calisacak en azindan sureci uzatmak adına itirazlar edecekler. 2 yil belkide 3 yila kadar dava tarafima sonuclanacak diye umut ediyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgur..., post: 1444392, member: 86226"] suan bende sizinle ayni durumdayim. hissedarlar bana satmiyor. baskasina hissesni icara veriyor her turlu sorunu bana yasatiyorlar. hicara verdikleri kisiler hissesi oraninda degilde tum tarlayi islemeye kalkiyorlar. ben tarlayi surdum, hissedarlarin icarcisida tumunu ekicekmis gibi ardimdan 2. işleme girdi. avukatima ehil mirascilik icin dava acmasi icin yetki verdim. bastan benim gercekten ehli mirasci olup olmadigim mahkeme tarafindan arastirilacak, sonra ederi uzerinden bana satin alma hakki tanilacak fakat karsi hissedarlarda mutkala engel olmaya calisacak en azindan sureci uzatmak adına itirazlar edecekler. 2 yil belkide 3 yila kadar dava tarafima sonuclanacak diye umut ediyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hisseli arazinin mahkeme yoluyla alımı ve ahır yapımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt