Değerli trakkulup ailesi hemen hemen bende dahil birçoğumuz mf 2600 yeni 240s gibi traktörlere yani üretimi hindistanda yapılan traktörlere önyargılıyız.Hepimizin unuttuğu bişey var bu traktörler direk montajı yapılıp fabrikadan çıkmıyor birsürü teste tabi tutuluyor.Biz ise traktörü hiç görmeden hindistanda üretildiğini duyunca direk cephe alıyoruz yok hindistan malı yok simpson motor yok sağlam değil.Oysaki bunların çoğu boş laf ayrıca forumlarda görüyorum yeni 240s ler eskileri kadar çekmiyor 2600 serisi boşta kendini çekmiyor vs kimsenin kalbini kırmak istemem ama bunların çoğu yalandır.Benimde hint montajlılara karşı önyargım vardı taaki gerçeği görene kadar bu hint malı dediğiniz 240sin eskilerle alakası yok önü kalkmıyor, adamları bu konuda tebrik ediyorum patinaj işini çoktan aşmışlar çekişi süper ve gelelim hint malı dediğimiz dalga geçtiğimiz diğer bir traktöre kim demiş 2615in sürekli arıza yaptığını çevremde var bu hint diye cephe aldığımız traktörler onlar neden arıza yapmıyo hemde çok ağır şartlarda çalışmasına rağmen kısacası hindistanda üretilen traktörlere karşı önyargımızı kaldıralım yoksa sizde benim gibi gerçeği görüp, kaputta mf yazdığını unutup utanmak zorunda kalmayın...
Haksızsam haksızsınız diyin...
Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın hakkınızı helal edin...
Haksızsam haksızsınız diyin...
Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın hakkınızı helal edin...