Bi kaç farkli konuda da belirttigim gibi hidromotor ile dalgic pompa çalıştirma denemesi yapma gibi bi fikrim vardi, ufak ufak yol almaya başladık. Yurt dışında bilinmesine ragmen bizde pek bilinmiyor.
KOLAY GELSİN.
İlk denemeler, henüz ben koye gidemedim, mf 265 in hidromotor icin pompa debisi düşük
Bu sondajı denemek icin, randuman olursa uygun bir hidrolik pomPa takacaz su motoru ile cevirecez,Dalgıç pompa nın yüksek devirli çalışması lazım
Traktör kuyruk miline devir yükseltici redüktör ve pompa taksanız bi yağ kazanı yaptırıp direk alıp kuyuya bassanız yüksek bar la aşağıdaki hidro motoru yüksek devirle döndürebilirsiniz
Eskişehir hangi ilçesindensiniz
Ben kafamda 10 sene once tasarlamistim,yapan vardir diye interneti aradim olabilirligini gorunce kollari sıvadım.İnternette camur ve su pompasi versiyonu cok, dalgic pompaya uygulayan bir yabanci firma var.Ankarada şimşek makina yapti ama pazarda yerini bulamadı.
Dalgic pompaya bir ara baglanti ekleyip hidrolik pompaya benzeyen o hidromotora bagladik.bir giriş bir çıkış hortumu ,işlem buKOLAY GELSİN.
dalgıç pompaya ilave hidrolik giriş çıkışımı bağlanıyor,
selam.
Dalgic pompaya bir ara baglanti ekleyip hidrolik pompaya benzeyen o hidromotora bagladik.bir giriş bir çıkış hortumu ,işlem bu
Yağrı köyüne yakınsınız sanırım sistemi merakla bekliyoruzSistemle ilgili öngördügüm tek büyük sorun, (ostimde bilen bilmeyen herkesin degindigi sorun) 2900 devir hidromotor icin yuksek bir devir.motorun dayanamamasi. Katologda aliminyum govdeli motor 250 bar max basincta 3600,4000 devirde dönebilir diyor ama gercekte oyle olmuyor dediler. Bakalim deneyip gorecegiz .
Bu arada günyüzü mercan köyundeniz
Yagrı cok yakin bize,Yağrı köyüne yakınsınız sanırım sistemi merakla bekliyoruz
Kolay gelsin başarılı bir çalışma ilgi ve merakla seni takip ediyorum girişimci çifçi kardeşim.İlk denemeyi yaptik, dalgıcı 25 metrede calistirdik, ancak sondajda su biraz daha derinde.basınç hortumu kısa geldi,dalgıç bir 10 metre daha aşşagı inecek. Sanirim olacak gibi, sistem basıncı 150 bar gibi olacak.Ekli dosyayı görüntüle 42063Ekli dosyayı görüntüle 42064
25 metre derine kadar randımanli calisıyor, fakat bütçe bitti, 10 metre hidrolik hortumu alacak para bile kalmadibekliyecez birazKolay gelsin başarılı bir çalışma ilgi ve merakla seni takip ediyorum girişimci çifçi kardeşim.
olumlu sonuç alırsın ,bizde uygularız
selamlar.
25 mt de ne kadar su aldınız25 metre derine kadar randımanli calisıyor, fakat bütçe bitti, 10 metre hidrolik hortumu alacak para bile kalmadi[emoji852]️bekliyecez biraz
Su hareketi 27 metrelerde basliyor, hic alamadik o yuzden,yukselir diye dusunduk ama yok, normalde su zeminden 10 metre asagida, bura olmazsa sistemi diger sondajda kullanicaz25 mt de ne kadar su aldınız