Arkadaşlar bu eski masseylerdeki (tek damper çıkışlı) traktörlerin damper sistemi ve pulluk vs gibi ekipmanların yan levyelerle ararlaması nasıl yapılır?
Yan levye dediğin ne ? AbiYokmu yardımcı olabilecek biri?
Yan levye dediğin ne ? Abi
Yani demek istediğin damper yani tek yönlü valf çıkış hidrolik askı koluna hidrolik beyinden verilen ayarı mı soruyorsunÇeki ve pozisyon kumanda kolları yani
Yani demek istediğin damper yani tek yönlü valf çıkış hidrolik askı koluna hidrolik beyinden verilen ayarı mı soruyorsun
Eki Massey nasıl bilmem ama damper ve hidrolik kol aynı kumanda ile kontrol edilen traktör daha yeni duydum bütün traktör lerde ayrıdır bu iki sistem eski Massey kullanıcısı varsa sana daha iyi izah ederDamper ve arka hidrolik kollar bu kumanda kollarıyla kullanılıyormuş galiba nasıl yapılacağını soruyorum
O zaman bir tane daha duyun bilgi bilgidir bizim kullandigimiz ford 5000 de ayniEki Massey nasıl bilmem ama damper ve hidrolik kol aynı kumanda ile kontrol edilen traktör daha yeni duydum bütün traktör lerde ayrıdır bu iki sistem eski Massey kullanıcısı varsa sana daha iyi izah eder
Onun yönünü değiştiren bir kol var eğer onu diyorsanız bilmem ama ikisine de aynı anda basınç vereriyormu bu dediğiniz Universal 445 de de var eğer oysaO zaman bir tane daha duyun bilgi bilgidir bizim kullandigimiz ford 5000 de ayni
hepsi ayrı olmuyor hidrolik kolları tamamen yukarı kalkınca damper çıkışına yağ basan sistem var.Eki Massey nasıl bilmem ama damper ve hidrolik kol aynı kumanda ile kontrol edilen traktör daha yeni duydum bütün traktör lerde ayrıdır bu iki sistem eski Massey kullanıcısı varsa sana daha iyi izah eder
İlk önce ucu kera olan kolu biraz aşşağı indir sonra koltuğun altindaki kırmızı kolu yukarı birinci pozisyona getir sonra kare kolu ileriye doğru hareket ettir tamamdır indirmek içinde tam tersi yönündeDamperi ve arka hidrolik kollar bu kollarla kullanılıyormul galiba nasıl yapılacağını soruyorum
Forda siyah bir vana gibi bir sey var koltugun altinda onu camurlaga dogru cektiginizde damper cikisina basiyor yagiOnun yönünü değiştiren bir kol var eğer onu diyorsanız bilmem ama ikisine de aynı anda basınç vereriyormu bu dediğiniz Universal 445 de de var eğer oysa
İlk önce ucu kera olan kolu biraz aşşağı indir sonra koltuğun altindaki kırmızı kolu yukarı birinci pozisyona getir sonra kare kolu ileriye doğru hareket ettir tamamdır indirmek içinde tam tersi yönünde
Kareden derinlik ayarını yap ucu topuz olanla indirip kaldır sürerken traktörü zorlarsa ucu topuz olanı hafiften oynatÖrneğin pullukla sürüm yapıcam o zaman nasıl ayar yapmam gerek kumanda kollarıyla?
Kareden derinlik ayarını yap ucu topuz olanla indirip kaldır sürerken traktörü zorlarsa ucu topuz olanı hafiften oynat
Tarlaya gidince kare koldan belli bir derinlik ver ondan sonra traktörün durumuna göre derinliği çoğalt veya azalt sonrada ucu topuz olan kolla indirip kaldirakacsin kollarıDerinlik ayarını nasıl yapıcam?daha detaylı anlatırmısın?
Tarlaya gidince kare koldan belli bir derinlik ver ondan sonra traktörün durumuna göre derinliği çoğalt veya azalt sonrada ucu topuz olan kolla indirip kaldirakacsin kolları