iyi forumlar arkadaşlar abiler. Bu gün mısır biçimindeydim ve işçimizin biri tarladan dolu römorku getirince damperi kaldırmamış oda hidrolik yağ zannederek 20 50 motor yağı koymuş herhangi bir zararı olurmu.Motor 60 56
Ayni olay benimdr basima gelmisti.massey 265 koymuslardi motora yag koyuyorum.sanarak sanjimana koymustu herhangi bi sknti olmadi... new hollandlar ince yag kullaniyor belki sknti olabilir masseyde kalin yag kullandigi icin bu sknti yasamamistik.iyi forumlar arkadaşlar abiler. Bu gün mısır biçimindeydim ve işçimizin biri tarladan dolu römorku getirince damperi kaldırmamış oda hidrolik yağ zannederek 20 50 motor yağı koymuş herhangi bir zararı olurmu.Motor 60 56
Abi 7-8 lt civari yağ koymuş artık değiştireyim mi ya da üstüne bi teneke 30 luk yağ eklesem olurmu ki20w50 yağ kalın ..
trans yağ ise incedir..
1-2 lt belki fark edilmez ama fazla miktarda konulursa özelliğini yitirir ve yağlamada sorun yaratabilir..
bu aynı mazot yerine 10 numara yağ kullanmak gibi birşey..
Eyw abi sağol Şanzımanla frenle birmi hidrolik yağı?Şanzımanda Tutela yağ kullanılıyor, ince yağ ise ve kalın yağ eklenirse frenleri tutan burçlara zarar veriyor, balatalar biter, miktar azsa fazla sorun olmaz, çok koyduysanız değiştirmekte fayda var.
Frende şanzimanda sıkıntı oluyormuOlmaz bu sene usta tamir etti hidroliği yağ eskimiş diye 20-50 koyduk mf 135 sıkıntı yok
Nh 30 numara yağ koyuluyormus hidroligeAyni olay benimdr basima gelmisti.massey 265 koymuslardi motora yag koyuyorum.sanarak sanjimana koymustu herhangi bi sknti olmadi... new hollandlar ince yag kullaniyor belki sknti olabilir masseyde kalin yag kullandigi icin bu sknti yasamamistik.
O zaman kesin sknti yaratir. Masseyde sknti olmazda ama nh da olur.Nh 30 numara yağ koyuluyormus hidrolige