arkadaşlar yıllardır yaşadığımız bu deneyimleri sizinlede paylaşmak istedim bizim işimizde en önemli alet dıskara yıllardan beridir kullanmadığımız tip dıskara kalmadı ama bi türlü randıman alamadık zirai donatım yapımı uğur tarım yapımı ilgi aydın malı tire malı kullandık daha sonra trakyadan bi marka dıskara getirdiler onunda randımanlı çalışmadığını söylüyolar bizde dıskaranın en önemli iki noktası birincisi gezmemesi ikincisi şase ve malzeme sağlamlığı biz genelde agaç içi çalıştığımız içi gezme yaptımmı ağaçlara çok darbe gösteriyo hele fidanlıklarda çok fidanı kökünden kesiyo çünkü ağaca 4 parmak arayla gidiyoruz gezme yapmazsa tabii bizim burdaki bi pulluk üreticisi dıskara üretiminede başladı her malzemenin en iyisini kullnmaya meraklıdır pahalı satar ama en iyisini yapar fotolarda malzeme kalınlığını göreceksiniz çok met eden vardı geçen sene bende yaptırdım 24lü 51cmlik tas komple tırtıklı helal olsun aldığı paraya çok memnunum gezme durumu hiç yok hele batması bunu alınca bahçelere hiç pulluk sokmadım aynı pulluk gibi batıyo yeterki motor çeksin şase sağlamlığının üstüne yok daha bu zamana kadar onun ürettiklerinden hiç mil kesen olmadı bu sene yeni bi modelin üretimine daha başladı çaprazını kendin ayarlıyosun herkese tavsiye ederim arkadaşlar yakın şehirlerde olanlar yardımcı olurum isteğe göre üretim yapıyo ister küçük ister büyük...