PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Hazineye ait tarım arazileri kiralanacak, Kayseri ilk sırada
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aydınalp3838" data-source="post: 1334795" data-attributes="member: 82408"><p>ben kayseriden yazıyorum. benim bulunduğum yerde 430 dekar dağlık hazine arazisini ücretsiz kiraya verileceği söylendi. arazi tespiti için gittiğimizde gördük ki orasının sadece 40 dekarlık kısmı ekim için musait. geriye kalan kısmı hiç işlenmemiş ve de tarla olacak gibi de değil. artı ilçe tarımında öncelikli şartı yaz döneminde yetiştirilecek bitki ekme şartı var. yani dağlık arazide hiç sulama imkanın olmadığı bir yerde yaz bitkisi şartı koşuyorlar. kayseri bu konuda ilk sırada ama işin iç yüzü öle değil arkadaşlar. maalesef bu gibi durumlarda arazinin tespiti konusunda (en azından benim bölgem için konuşayım) il tarım müdürlüğümüz çok doğru bir analiz yapamadı. bu uygulama benim bölgede hiçbir işe yaramadı. yani kayserini ilk sırada olması meselesi dışarıdan öle görünse bile içeriden görünen kısmı da bu şekilde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aydınalp3838, post: 1334795, member: 82408"] ben kayseriden yazıyorum. benim bulunduğum yerde 430 dekar dağlık hazine arazisini ücretsiz kiraya verileceği söylendi. arazi tespiti için gittiğimizde gördük ki orasının sadece 40 dekarlık kısmı ekim için musait. geriye kalan kısmı hiç işlenmemiş ve de tarla olacak gibi de değil. artı ilçe tarımında öncelikli şartı yaz döneminde yetiştirilecek bitki ekme şartı var. yani dağlık arazide hiç sulama imkanın olmadığı bir yerde yaz bitkisi şartı koşuyorlar. kayseri bu konuda ilk sırada ama işin iç yüzü öle değil arkadaşlar. maalesef bu gibi durumlarda arazinin tespiti konusunda (en azından benim bölgem için konuşayım) il tarım müdürlüğümüz çok doğru bir analiz yapamadı. bu uygulama benim bölgede hiçbir işe yaramadı. yani kayserini ilk sırada olması meselesi dışarıdan öle görünse bile içeriden görünen kısmı da bu şekilde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Hazineye ait tarım arazileri kiralanacak, Kayseri ilk sırada
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt