PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Hazineye ait tarım arazileri kiralanacak, Kayseri ilk sırada
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaleciki06" data-source="post: 1334776" data-attributes="member: 83816"><p>Hep olacak bulacak aslı arasi olmayan vaatler bende diyorum ki Haziran mayıstan sıcak olacak temmuz hazirandan Ağustos temmuzdan tünelin ucunda ışık göründü dolar alan zarar eder dünya bizi kıskanıyor her ay iceri giriyoruz ama TV ye bakınca her ay bir önceki aya göre daha iyiyiz GSMH sürekli artıyor ama bana yansımıyor sürekli fakirlesiyorum ben bu işten bişi anlamıyorum kiralayacak hazine arazisi kalmadı Ankara'da hepsini sattılar satilmayanlarda birileri olcturdu şimdi nasıl gidip ekecem adamın olcturdugu yeri al sana kavfa sebebi bunlar boş laflar hem iç Anadolu'da bu mevsimde ne ekebilirsin bugdaymi arpami nohutmu fiyat açıklanır bu hafta madem oyke ürettiğimiz ne kadarda tamamını alsana bizden ne diye Rusya'dan hububat ihraç edersin bizide tüccara mahkum edersin mazot fiyatını bugdaya endeksle gübreyi sübvanse et traktör ekipman vb.kolaylik sağla sertifikal i tohumu hibe et sözleşmeli tarım uygula dünyada en pahalı üretim yapıp malını en ucuza satan ciftcileriz biz avrupada adam eşekle okuzle tarla ekse bizden çok kazanır dün forumda bir soru sordum 1 dönüm buğday maliyeti diye maliyetleri okuyun hak vereceksiniz kazandım saniyoruz ama tek kazancimiz harmanda elimize toplu para geçiyor sonrası hayal umut ve mazot ve gübre fiyatlarını takip etmek bu şartlarda çok değil 5 yıla bu ülkede üretimde kalmaz ureticide zaten köylerde ekenlerin coguda acaba millet ne der diye zoraki ekiyor fiyat gecisleri en çok yansıyan ürünlerin hepsi çiftçiye yansıyor ama ürünumuzu alırken satarken yok proteindi nemdi ofiati tuccardi arada eİliyiruz hakkinizi helal ediniz çok konuştum ama çok dokuyum bu konularda hayırlı ramazanlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaleciki06, post: 1334776, member: 83816"] Hep olacak bulacak aslı arasi olmayan vaatler bende diyorum ki Haziran mayıstan sıcak olacak temmuz hazirandan Ağustos temmuzdan tünelin ucunda ışık göründü dolar alan zarar eder dünya bizi kıskanıyor her ay iceri giriyoruz ama TV ye bakınca her ay bir önceki aya göre daha iyiyiz GSMH sürekli artıyor ama bana yansımıyor sürekli fakirlesiyorum ben bu işten bişi anlamıyorum kiralayacak hazine arazisi kalmadı Ankara'da hepsini sattılar satilmayanlarda birileri olcturdu şimdi nasıl gidip ekecem adamın olcturdugu yeri al sana kavfa sebebi bunlar boş laflar hem iç Anadolu'da bu mevsimde ne ekebilirsin bugdaymi arpami nohutmu fiyat açıklanır bu hafta madem oyke ürettiğimiz ne kadarda tamamını alsana bizden ne diye Rusya'dan hububat ihraç edersin bizide tüccara mahkum edersin mazot fiyatını bugdaya endeksle gübreyi sübvanse et traktör ekipman vb.kolaylik sağla sertifikal i tohumu hibe et sözleşmeli tarım uygula dünyada en pahalı üretim yapıp malını en ucuza satan ciftcileriz biz avrupada adam eşekle okuzle tarla ekse bizden çok kazanır dün forumda bir soru sordum 1 dönüm buğday maliyeti diye maliyetleri okuyun hak vereceksiniz kazandım saniyoruz ama tek kazancimiz harmanda elimize toplu para geçiyor sonrası hayal umut ve mazot ve gübre fiyatlarını takip etmek bu şartlarda çok değil 5 yıla bu ülkede üretimde kalmaz ureticide zaten köylerde ekenlerin coguda acaba millet ne der diye zoraki ekiyor fiyat gecisleri en çok yansıyan ürünlerin hepsi çiftçiye yansıyor ama ürünumuzu alırken satarken yok proteindi nemdi ofiati tuccardi arada eİliyiruz hakkinizi helal ediniz çok konuştum ama çok dokuyum bu konularda hayırlı ramazanlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Hazineye ait tarım arazileri kiralanacak, Kayseri ilk sırada
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt