PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayvancılık için rasyon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Korkmaz__-" data-source="post: 1465064" data-attributes="member: 97340"><p>Sağılan ineklerimiz 6 tane montofon,akbaş,simental, ırkları</p><p></p><p>Süt verimleri ortalama 20 kg </p><p>Silaj yok</p><p></p><p>Arpa ezmesi tonu 7-7,5 </p><p></p><p>Fabrika yemi tonu 10-11 bin</p><p></p><p>Kusbe henüz belli değil yaklaşık bin lira civarı olur</p><p>[KÜSBE VE MELAS IÇIN AKCIĞERLERI ÖLDÜRÜYOR ZARARLİ DIYORLAR BILGINIZ VAR Mİ]</p><p>Melas belli değil </p><p></p><p>Balya kendimizin </p><p></p><p>Mısır 8-9 bin diyorlar</p><p></p><p>Rasyon bilmiyorum</p><p></p><p>Bilgisyar var</p><p></p><p>Hayvan mevcudumuz 21</p><p></p><p>Hayvacılık atadan deden gelme </p><p>Ama ben bu işte ilerleme kaydetmek istiyorum genç girisimci olarak </p><p>Bu yıldan sonra işletmeyi yenilemeyi planlıyorum nasip bakalım</p><p></p><p>Hayvan varlığı 5 düve 10 erkek dana (buzağilar ve 1 yaşındakiler ) 6 inek</p><p></p><p>İneklerin çoğu kuruda sayılır güdüyoruz elimizde yem yok </p><p>Güdünce de pek karnı doymuyor şuan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Korkmaz__-, post: 1465064, member: 97340"] Sağılan ineklerimiz 6 tane montofon,akbaş,simental, ırkları Süt verimleri ortalama 20 kg Silaj yok Arpa ezmesi tonu 7-7,5 Fabrika yemi tonu 10-11 bin Kusbe henüz belli değil yaklaşık bin lira civarı olur [KÜSBE VE MELAS IÇIN AKCIĞERLERI ÖLDÜRÜYOR ZARARLİ DIYORLAR BILGINIZ VAR Mİ] Melas belli değil Balya kendimizin Mısır 8-9 bin diyorlar Rasyon bilmiyorum Bilgisyar var Hayvan mevcudumuz 21 Hayvacılık atadan deden gelme Ama ben bu işte ilerleme kaydetmek istiyorum genç girisimci olarak Bu yıldan sonra işletmeyi yenilemeyi planlıyorum nasip bakalım Hayvan varlığı 5 düve 10 erkek dana (buzağilar ve 1 yaşındakiler ) 6 inek İneklerin çoğu kuruda sayılır güdüyoruz elimizde yem yok Güdünce de pek karnı doymuyor şuan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayvancılık için rasyon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt