PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hayallerim mahvoldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sakirkolsuz" data-source="post: 946919" data-attributes="member: 53002"><p><strong>Ynt: hayallerim mahvoldu</strong></p><p></p><p>corumda iki firmayla konuştum İstanbul daki zetorla konuştum umut kardeşim istanbulu tavsiye etmem coruma git dedi. planlarımı yaptım. akşam yunaktaki güncellemiş onu görünce 2000 km fotoğraflarıda iyi güzel gözüküyor .hemen yolu konyaya cevirdim .parayı cekiceğim banka şubesine kadar araştırdım. ben gider traktörü alır aynı gun cankırıya indiririm diyordum. içimden gecen buydu. yağmur altında traktöre yanaşınca işin açıkçası traktör beni korkuttu. cok buyuk bir makine .aklımdan ekipmanlar geçti. 5 tonluk römork arkasında çocuk oyuncağı gibi kalır diye geçti içimden.belki abartıyorumdur ama daha once hic traktör koltuğuna oturmamış traktör sürmemiş birisi için bana oyle geldi bizim orda en buyuk traktör td75 gordum.guc olarak eşdeğer olbilir ama ondan daha heybetli duruyor bana gore .</p><p>esas film kabine girince koptu.insan kullandığı makinaya acır tavan döşemesinden tutda yer döşemelerine kadar her yer harap olmuş. iş makinası diyebilirsiniz ben 2008 modelim demiyor traktör. dışardan bakınca evde kalmış kız gibi içine binince babaannem gibi gorunuyor.nevşehirdemi ne ilanı var 7421 ordan yakın 25e falan verirse oraya geçerim diyordum . ordaki arkadaş 35 donumde bu traktörü döndüremezsin sana nevholland 480 vardı şunu vereyim dedi kaça dedim 25 bin .anlaşıldı dedim çorbamı içtim dondum. şimdi kendimi rölantiye aldım bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sakirkolsuz, post: 946919, member: 53002"] [b]Ynt: hayallerim mahvoldu[/b] corumda iki firmayla konuştum İstanbul daki zetorla konuştum umut kardeşim istanbulu tavsiye etmem coruma git dedi. planlarımı yaptım. akşam yunaktaki güncellemiş onu görünce 2000 km fotoğraflarıda iyi güzel gözüküyor .hemen yolu konyaya cevirdim .parayı cekiceğim banka şubesine kadar araştırdım. ben gider traktörü alır aynı gun cankırıya indiririm diyordum. içimden gecen buydu. yağmur altında traktöre yanaşınca işin açıkçası traktör beni korkuttu. cok buyuk bir makine .aklımdan ekipmanlar geçti. 5 tonluk römork arkasında çocuk oyuncağı gibi kalır diye geçti içimden.belki abartıyorumdur ama daha once hic traktör koltuğuna oturmamış traktör sürmemiş birisi için bana oyle geldi bizim orda en buyuk traktör td75 gordum.guc olarak eşdeğer olbilir ama ondan daha heybetli duruyor bana gore . esas film kabine girince koptu.insan kullandığı makinaya acır tavan döşemesinden tutda yer döşemelerine kadar her yer harap olmuş. iş makinası diyebilirsiniz ben 2008 modelim demiyor traktör. dışardan bakınca evde kalmış kız gibi içine binince babaannem gibi gorunuyor.nevşehirdemi ne ilanı var 7421 ordan yakın 25e falan verirse oraya geçerim diyordum . ordaki arkadaş 35 donumde bu traktörü döndüremezsin sana nevholland 480 vardı şunu vereyim dedi kaça dedim 25 bin .anlaşıldı dedim çorbamı içtim dondum. şimdi kendimi rölantiye aldım bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hayallerim mahvoldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt