Havalar açtı biraz toparlanmaya başladık
Sağolun Teşekkür ederimMaşallah bereketli olsun.
Teşekkuler bizimde ekmek teknemiz seraMaşallah. Bereketi bol olur inşallah
TéşekkurlerBereketli olsun resim gibi maşallah.
TesekkurlerMaşallah görüntüler çok güzel bereketli olsun
Tohum olarak firma kaya tohum uzerinden sipariş veriyoruz bey fidede geliyor hangi firmadır tohumcu bilmem ama marulun cinsi capira ile maritima denilen cesitler maritima 20.000 capira 40.000 var ekili.Maşallah tohum markasını biliyomusun? Benden yetiştiriyorum marul ondan sordum
Çok kaliteli bi marka var elimde artık ondan ekiyorum 1,300 1,500 gram geliyo tanesi
Yaş sebze meyve işi diğer işlere benzemez ıspanak var bi kısım serada mantar yaptı hava birden açınca bi kac daha böyle giderse meyvelerde çiçek açar.Havaların ısınması hiç hayra alamet değil biz meyveciler olarak rabbim hayırlısını versin
Deneriz Abi de fide geliyor direk gelen tohumu fidelemek zaman alıyor eskiden tavalara serpe tohum atip ordan sokerdik simdi hazır fideye gecildi daha pratik.Anladım ben sana benim tohum markasını göndereyim ondan ek farkı gör
Bem kendimy yetiştiriyorumDeneriz Abi de fide geliyor direk gelen tohumu fidelemek zaman alıyor eskiden tavalara serpe tohum atip ordan sokerdik simdi hazır fideye gecildi daha pratik.