Çekişede faydası oluyormukiAbi zıplama sorunun varsa böle yaptırcan bende düşünüyom yaptırmayı. Ekli dosyayı görüntüle 35846
Abi zıplama yapmadıgı için olur yaptıranlar var forumda cvp verirler.Çekişede faydası oluyormuki
Önlere biraz baskı yapınca agırlıklar belki birkaç beygir daha artar cekişiAbi zıplama yapmadıgı için olur yaptıranlar var forumda cvp verirler.
Önlere biraz baskı yapınca agırlıklar belki birkaç beygir daha artar cekişi
Arka cantlara var yeterince degilmidirkiEski tip massey iskeletinin arkası hafif önü ağırdır siz arkalara ağırlık takın önde zaten kocaman 4.4 litre motor en az 300 kg ağırlık ve ön difaransiyel var
Arka ise bomboş
Her yerde bulunuyorum birde kaç liraki bu ağırlıklarEski mf ile karıştırmayın çok fark var ben taktım ön jantlardakiler hariç kğtüklüğün altınada 90 kg daha ekledim toplam önde 420 kg ağırlık oldu
Bariz çok fark olduEkli dosyayı görüntüle 35859Ekli dosyayı görüntüle 35860
Kendi arka ağırlıkları işte eski fordların ağır lıkları da olur aynıdırHer yerde bulunuyorum birde kaç liraki bu ağırlıklar
Ön taraftakilerden bahsediyorumKendi arka ağırlıkları işte eski fordların ağır lıkları da olur aynıdır
Kendi ağırlığı diyorum yaÖn taraftakilerden bahsediyorum
Sizin şartlarınıza göre gereksiz olabilir benim şartlarıma göre çok gerekliGereksiz uygulama.
Bu agırlık arka tekerin iç taraftaki agırlıgı dimi.Kendi ağırlığı diyorum ya