Slm aleyküm arkadaşlar. Erkunt haşmet 110 lüks crd(deutz) ve Valtra a95 nasıl traktörler. A95 ile haşmet 110 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz
Aleyküm selam , çevremde hiç erkunt yok, bilgimde yok, valtra çok aldılar, çok arıza yaptı , ikinci eli yoktur , ustalarda pek sevmiyor , tavsiye etmem ,Slm aleyküm arkadaşlar. Erkunt haşmet 110 lüks crd(deutz) ve Valtra a95 nasıl traktörler. A95 ile haşmet 110 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz
Aleykumselam valtra tavsiye ederim a85 kullanıcısıyım sadece 500 dekar şeker pancarının bütün ağır işini bununla yapıyorum "pancar diyorum " arzam senede bir yedek su tankı bidonu patlar 200 TL bide pinyon dişlisinin bir parça dislisini kırdım 300 TL parça parası birkere de ilk aldığımda levyi geri sert çektim 2 . Vites dişlisini kırdı ozaman bin TL gitmişti hepsine.Slm aleyküm arkadaşlar. Erkunt haşmet 110 lüks crd(deutz) ve Valtra a95 nasıl traktörler. A95 ile haşmet 110 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz
Benim toplam 100 dekar yerim var ama hayvancılıkla uğraştığım için zamanım kısıtlı. Hayvanlardan ayırdığım zaman günde 3 saat. Ayrıca sıra bağımsız silaj makinesi alacağımdan dolayı 100 HP ve üzeri traktör lazım.İkisinin arasında güç farkı var. Hangi işi yapacağını kaç dönüm işleyeceğini yazsan daha rahat yardımcı olur arkadaş lar
Size 65 HP de rahat yeter o zaman biz 300 dekar araziyi geçen yıla kadar 640 ile işliyorduk.alete göre motor değil de motora göre alet alırsanız daha isabetli olur.100 HP motor 100 dekar araziyi bir günde bilemedin max.2 günde sürer.Benim toplam 100 dekar yerim var ama hayvancılıkla uğraştığım için zamanım kısıtlı. Hayvanlardan ayırdığım zaman günde 3 saat. Ayrıca sıra bağımsız silaj makinesi alacağımdan dolayı 100 HP ve üzeri traktör lazım.
Bahsi geçen seri bildiğiniz valtralar gibi değil.Marka niteliğini pek taşımıyor.Marka olarak bakarsanız tabiki valtra iş pek öyle değil.valtra ile erkuntu nasıl kıyaslarsın anlayamadım. biri dünya markası kendini kanıtlamış bir traktör, diğeri ise daha türkiye'de varolmaya çalışan erkunt. mademki ikisi arasında kaldın tabiki valtra kalite farkı bariz ortada.
Ercan Aykuş bey nerelerde acaba
Zaman kısıtlı kardeş günde maksimum 3 saat tarlada çalışabiliyorum. Sıra bagımsız silaj makinası alacağım. Yoksa bana 135likte yeter. 10 senedir 135likle iş görüyorumSize 65 HP de rahat yeter o zaman biz 300 dekar araziyi geçen yıla kadar 640 ile işliyorduk.alete göre motor değil de motora göre alet alırsanız daha isabetli olur.100 HP motor 100 dekar araziyi bir günde bilemedin max.2 günde sürer.