PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
hasad mevsimi yaklaşıyor, 2023 de hububat fiyatları ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1449894" data-attributes="member: 59451"><p>[ATTACH=full]75776[/ATTACH]</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.tarimorman.gov.tr/SGB/Belgeler/Veriler/TarimGFE.pdf[/URL]</p><p></p><p></p><p> Bakın internetten girip yukarıdaki linke tıklarsanız, yine göreceksiniz yukarıdaki tabloyu.</p><p></p><p> Bu tabloda ne yazıyor, Tüik kaynak gösterilmiş, Tarım ve Orman Bakanlığının verdiği tablo, diyoki Mart 2023 itibarı ile son 12 ayda, yani mart 2022 den mart 2023 e kadar tarımda girdi fiyatları endeksi 12 aylık ortalamalara göre %106 değişim göstermiş, ben yazmıyorum tabloda görebilirsiniz, devletin kurumları resmi bu rakamlar.</p><p></p><p> Şimdi son rakamlar neler onlar yok, demem oki, girdi fiyatları sürekli artan bir piyasada siz fiyatı artmayan ürün üreteceksiniz, yada en az %50 artan girdilere rağmen siz artmayan veya az artan ürün üreteceksiniz, olmaz öyle şey , açıklanamaz bir durumu beklemek ancak celladına fanatikliktir yada üretici falan değilsinizki bekliyorsunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1449894, member: 59451"] [ATTACH type="full" alt="1685219426756.png"]75776[/ATTACH] [URL unfurl="true"]https://www.tarimorman.gov.tr/SGB/Belgeler/Veriler/TarimGFE.pdf[/URL] Bakın internetten girip yukarıdaki linke tıklarsanız, yine göreceksiniz yukarıdaki tabloyu. Bu tabloda ne yazıyor, Tüik kaynak gösterilmiş, Tarım ve Orman Bakanlığının verdiği tablo, diyoki Mart 2023 itibarı ile son 12 ayda, yani mart 2022 den mart 2023 e kadar tarımda girdi fiyatları endeksi 12 aylık ortalamalara göre %106 değişim göstermiş, ben yazmıyorum tabloda görebilirsiniz, devletin kurumları resmi bu rakamlar. Şimdi son rakamlar neler onlar yok, demem oki, girdi fiyatları sürekli artan bir piyasada siz fiyatı artmayan ürün üreteceksiniz, yada en az %50 artan girdilere rağmen siz artmayan veya az artan ürün üreteceksiniz, olmaz öyle şey , açıklanamaz bir durumu beklemek ancak celladına fanatikliktir yada üretici falan değilsinizki bekliyorsunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
hasad mevsimi yaklaşıyor, 2023 de hububat fiyatları ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt