Bereketli olsun inşallah, sulama yaptınız mı hiç, yaptığınız uygulamalardan bahsedermisiniz, kaç kg tohum gübre kullandınız acaba..Ekli dosyayı görüntüle 19582
25 Mayıs harmankaya son durum
Harmankaya buğday verimleri 380 kg ile 400 kg arasında çıktı bu verim bizim için çok iyi ama protein 11,8 de kaldı 860 tl Tüccara verdik. Kateler 340 kg ortalama verim yaptı önümüzdeki yıl kate yerine sönmez ekmeyi düşünüyorum
sönmez eken varsa sertifikalı tohum fiyatı kaç tl verimler kıraçta nasıl paylaşırsanız sevinirim
sonmez ben ektim bu sene kiracta en iyi bugdaylardan bitanesi ama sonmezinde kalitesi dusuk 11.3 protein geldi.sertifikali fiyattan haberim yok kac ton alacaksiniz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde sönmez ektik geçen sene tohum tutmak için bir kısmını tohumluk aldık bir kısmını ofise teslim ettik. Verimler kıraçta 350 kg. Civarında uygulama olarak 18 kg DAP, 10 kg üre 10 kg 26 lık CAN ayrıca doğancan beyin humikcanı dekara 300 ml. Ot ilacı, UAN Gübretaş sıvı azot, çinko sülfat, bazı mikro elementli sıvılar ile HOLDER ile yapraktan gübreleme ile, 12,9 protein 79 hektolitre ile ofise 887 kuruştan teslimat yaptık. Seneye kıraçlara tohumluk olarak sönmezi koyduk. İnşallah hepimiz için daha güzel bir sezon geçer...Kaç kg dekara verim aldınız
4ton almayı düşünüyorum
simdi topraga yagis rejimine gore degisir trakyada 600 kilo aliyorlar bizim koyde dekara 200 kiloyu gecen olmadi bugdaylarda biz 280 kilo aldik cok iyi bizim koyde kiracKaç kg dekara verim aldınız
4ton almayı düşünüyorum
Bizde sönmez ektik geçen sene tohum tutmak için bir kısmını tohumluk aldık bir kısmını ofise teslim ettik. Verimler kıraçta 350 kg. Civarında uygulama olarak 18 kg DAP, 10 kg üre 10 kg 26 lık CAN ayrıca doğancan beyin humikcanı dekara 300 ml. Ot ilacı, UAN Gübretaş sıvı azot, çinko sülfat, bazı mikro elementli sıvılar ile HOLDER ile yapraktan gübreleme ile, 12,9 protein 79 hektolitre ile ofise 887 kuruştan teslimat yaptık. Seneye kıraçlara tohumluk olarak sönmezi koyduk. İnşallah hepimiz için daha güzel bir sezon geçer...
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.