PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
hangi pulluk daha iyi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1458074" data-attributes="member: 95971"><p>6lı 14lü alın bence, eğer yuka sürüm yapılıyorsa 7li 12li de değerlendirilir, ikisi de toplamda 210 cm sürüm genişliği yapar.</p><p>Bende 5li 18li var.ben 16-17 inç iş genişliğinde kullanıyorum 6714e tam oturuyor, 200-210 cm iş genişliğinde sürüm yapıyor.</p><p>Derin sürüm yapıyorsanız tabak çapını büyütmeniz gerekir</p><p>Ama yuka sürüm yapıyorsanız 7li 12liyi değerlendirebilirsiniz</p><p>14 tabaklının verimli sürüm derinliği 24-36 cm, 12 tabaklının verimli sürüm derinliği 20-30 cm</p><p>5li 16lı(5x16x2.5=200cm) ile 7li 12li(7x12x2.5=210cm) veya 6lı 14lü(6x14x2.5=210cm) aynı yeri götürür, traktörün önünü bunların içinde yuka sürüm yapacağı için en az 7li 12li çeldirir gibi geldi bana ama denemek lazım.</p><p>Tabak arası mesafe artışı traktörün önünün çekme yapmasına olumsuz etki eder</p><p>Mısır anızı gibi saplı samanlı anızlı yer devirmiyorsanız profil pullukta tabak arası mesafeyi fazla açmayın, gereksizdir.eksantirik pulluk alacaksanız tabak arası mesafesi markanın kendi ölçüsü neyse ona göre standart olur zaten.</p><p>Sıfır pulluk alacaksanız çızı dışı pulluğu değerlendirin, denk gelirse bi deneme sürümü yapın</p><p>Hafif toprakta çızı dışı pulluk ve otomatik direksiyon kombiniyle en kaliteli ve verimli sürüm yapılır.</p><p>Vakit nadasları için çızı dışı pulluklar gayet uygun görünüyor,</p><p>ağır tav, çamur sürümü, harmanasonu anız bozması için uygun olmayabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1458074, member: 95971"] 6lı 14lü alın bence, eğer yuka sürüm yapılıyorsa 7li 12li de değerlendirilir, ikisi de toplamda 210 cm sürüm genişliği yapar. Bende 5li 18li var.ben 16-17 inç iş genişliğinde kullanıyorum 6714e tam oturuyor, 200-210 cm iş genişliğinde sürüm yapıyor. Derin sürüm yapıyorsanız tabak çapını büyütmeniz gerekir Ama yuka sürüm yapıyorsanız 7li 12liyi değerlendirebilirsiniz 14 tabaklının verimli sürüm derinliği 24-36 cm, 12 tabaklının verimli sürüm derinliği 20-30 cm 5li 16lı(5x16x2.5=200cm) ile 7li 12li(7x12x2.5=210cm) veya 6lı 14lü(6x14x2.5=210cm) aynı yeri götürür, traktörün önünü bunların içinde yuka sürüm yapacağı için en az 7li 12li çeldirir gibi geldi bana ama denemek lazım. Tabak arası mesafe artışı traktörün önünün çekme yapmasına olumsuz etki eder Mısır anızı gibi saplı samanlı anızlı yer devirmiyorsanız profil pullukta tabak arası mesafeyi fazla açmayın, gereksizdir.eksantirik pulluk alacaksanız tabak arası mesafesi markanın kendi ölçüsü neyse ona göre standart olur zaten. Sıfır pulluk alacaksanız çızı dışı pulluğu değerlendirin, denk gelirse bi deneme sürümü yapın Hafif toprakta çızı dışı pulluk ve otomatik direksiyon kombiniyle en kaliteli ve verimli sürüm yapılır. Vakit nadasları için çızı dışı pulluklar gayet uygun görünüyor, ağır tav, çamur sürümü, harmanasonu anız bozması için uygun olmayabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
hangi pulluk daha iyi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt