PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hangi mibzeri tercih etmeliyim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="iamuhammet44" data-source="post: 1441091" data-attributes="member: 93940"><p>MF 3.075 Phantom tek çeker traktörüm var ve %50 hibe ile 18 sıralı bir mibzer almak istiyorum. Piyasada birçok marka mibzer olsa da bulunduğum çevrede belli başlı markalar satılıyor ve hepsi de birbirinden güzel. Taşlı ve kesekli bir arazimiz olduğunu belirterek yılda 150 dönüm tohum ekecek mibzer tavsiyelerinizi bekliyorum. Alabileceğim mibzerlerin listesi şu şekildedir:</p><p></p><p>1-) ŞAKALAK 18'Lİ MİBZER</p><p>2-) ÖZDÖKEN 18'Lİ MİBZER</p><p>3-) ÖZDUMAN 18'Lİ MİBZER</p><p>4-) ÖZBULGURCU 18'Lİ MİBZER</p><p>5-) TARIM ÖZ 18'Lİ MİBZER</p><p></p><p>Siz değerli çiftçiler verdiğim listedeki mibzerlerden hangisini tavsiye edersiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iamuhammet44, post: 1441091, member: 93940"] MF 3.075 Phantom tek çeker traktörüm var ve %50 hibe ile 18 sıralı bir mibzer almak istiyorum. Piyasada birçok marka mibzer olsa da bulunduğum çevrede belli başlı markalar satılıyor ve hepsi de birbirinden güzel. Taşlı ve kesekli bir arazimiz olduğunu belirterek yılda 150 dönüm tohum ekecek mibzer tavsiyelerinizi bekliyorum. Alabileceğim mibzerlerin listesi şu şekildedir: 1-) ŞAKALAK 18'Lİ MİBZER 2-) ÖZDÖKEN 18'Lİ MİBZER 3-) ÖZDUMAN 18'Lİ MİBZER 4-) ÖZBULGURCU 18'Lİ MİBZER 5-) TARIM ÖZ 18'Lİ MİBZER Siz değerli çiftçiler verdiğim listedeki mibzerlerden hangisini tavsiye edersiniz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hangi mibzeri tercih etmeliyim?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt