PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HANGİ MARKA MİBZER TAVSİYE EDERSİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1455758" data-attributes="member: 95971"><p>Bugün tarımöz mibzerle ağır tav ekimi yaptım.</p><p>Tarlaya ilk girdiğimde bir iki boy gittim geldim tekerlekler çamur sardı, mecburen biraz bekledim.</p><p>Sonra devam ettiğimde zorlanarak ekim yaptım, 20 dekar yerde iki üç kez bazı tabakları temizlemem gerekti, belli bir hızın altına düşünce tabaklar çalışmadı, 10 km üzeri gitmek gerekti.</p><p>Tabaklardaki sıyırıcılarla tabak arasında sıfır mesafe olması lazım ki tabak çamur sarmasın. Bendeki mibzerin bazı tabakları sıfır gibi bazıları yarım veya bir cm gibi aralı, o tabaklar sarma yaptı.</p><p>Ağır tav ekimi için daha iyi iş çıkarabilecek bir makine kesin vardır.makinelerde iyileşmeler devam ediyor, elimdeki mibzer 8 yaşında falan olmalı.eminim sıfır tarımözde iyileştirmeler yapılmıştır.</p><p>Bozkurt, özdöken, ekermak, tarımöz vs gibi markalar yıllardır mibzer üretiyorlar.rakiplerinden geri kalmamak için hepsi de yeteri kadar sorunsuzdur.</p><p>Ekermak ekinoks mibzer dikkatimi çekiyor, layıkıyla geliştirilmiş bir makineye benziyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1455758, member: 95971"] Bugün tarımöz mibzerle ağır tav ekimi yaptım. Tarlaya ilk girdiğimde bir iki boy gittim geldim tekerlekler çamur sardı, mecburen biraz bekledim. Sonra devam ettiğimde zorlanarak ekim yaptım, 20 dekar yerde iki üç kez bazı tabakları temizlemem gerekti, belli bir hızın altına düşünce tabaklar çalışmadı, 10 km üzeri gitmek gerekti. Tabaklardaki sıyırıcılarla tabak arasında sıfır mesafe olması lazım ki tabak çamur sarmasın. Bendeki mibzerin bazı tabakları sıfır gibi bazıları yarım veya bir cm gibi aralı, o tabaklar sarma yaptı. Ağır tav ekimi için daha iyi iş çıkarabilecek bir makine kesin vardır.makinelerde iyileşmeler devam ediyor, elimdeki mibzer 8 yaşında falan olmalı.eminim sıfır tarımözde iyileştirmeler yapılmıştır. Bozkurt, özdöken, ekermak, tarımöz vs gibi markalar yıllardır mibzer üretiyorlar.rakiplerinden geri kalmamak için hepsi de yeteri kadar sorunsuzdur. Ekermak ekinoks mibzer dikkatimi çekiyor, layıkıyla geliştirilmiş bir makineye benziyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HANGİ MARKA MİBZER TAVSİYE EDERSİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt