PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="N.AKDAS" data-source="post: 935202" data-attributes="member: 59289"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p>Merhaba arkadaşlar</p><p></p><p>Biçerdöverlerle ilgili biraz araştırma yaptım ama tam anlamıyla karar verebilmek için fiyatlarına da ihtiyacım var?</p><p>Classların TUCANO 320 ya da daha küçük modellerinin fiyatı ne kadardır?</p><p>Bu konuda pek bilgisi olmayan biri olarak teknik terimlerle ilgili tam haberim olmamakla beraber bu benim aradığım özellikler fiyat uygunluğu dışında</p><p>Hem buğday,arpa hem ayçiçeği,soya küspesi gibi hem de yonca vb. biçip yapabilecek birşey</p><p>Ayrıca balyalama kısmında ise taneler ayrıldıktan sonra hayvanlara yem yapacak şekilde olan modeller</p><p>Bu özelliklerde Class kullanıp memnun olan arkadaşlar hangi modelden hangi senede kaça ve nereden temin ettikleri hakkında bilgi verebilir mi?</p><p>Ya da class kullanmayıp şuan piyasından haberi olanlar arkadaşlarda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.</p><p>Class ın aynı işini yapan nh lerin model fiyatıda ne kadar aynı zamanda karşılaştırma yapabilir misiniz?</p><p>Şimdiden çok teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="N.AKDAS, post: 935202, member: 59289"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Merhaba arkadaşlar Biçerdöverlerle ilgili biraz araştırma yaptım ama tam anlamıyla karar verebilmek için fiyatlarına da ihtiyacım var? Classların TUCANO 320 ya da daha küçük modellerinin fiyatı ne kadardır? Bu konuda pek bilgisi olmayan biri olarak teknik terimlerle ilgili tam haberim olmamakla beraber bu benim aradığım özellikler fiyat uygunluğu dışında Hem buğday,arpa hem ayçiçeği,soya küspesi gibi hem de yonca vb. biçip yapabilecek birşey Ayrıca balyalama kısmında ise taneler ayrıldıktan sonra hayvanlara yem yapacak şekilde olan modeller Bu özelliklerde Class kullanıp memnun olan arkadaşlar hangi modelden hangi senede kaça ve nereden temin ettikleri hakkında bilgi verebilir mi? Ya da class kullanmayıp şuan piyasından haberi olanlar arkadaşlarda yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Class ın aynı işini yapan nh lerin model fiyatıda ne kadar aynı zamanda karşılaştırma yapabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt