PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Hangi arpa tohumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufuk_061488" data-source="post: 1287742" data-attributes="member: 77922"><p>Sevgili TrakKulüp üyeleri</p><p>Bu yılki harmanımızı bitirdik rabbim hepimize tekrarını nasip etsin inşallah</p><p>Bu yılki tecrübemiz şu oldu;Mayıs ayı sonlarına doğru buğdaylarımız görüntü itibarı ile 300-350 kg/da hedefindeydi fakat netice olarak 220 kg seviyelerinde kaldık bunada şükür. Bu bağlamda arazilerim yaklaşık 15 yıldır arpa görmedi ve nadasa bırakılırdı ayrıca bu sene anormal bi şekilde yabani yulaf getirdi, verim bana düşük geldi o yüzden nasipse bu sene 350 da arazime komple arpa ekmek istiyorum </p><p>Arpa tarımında hiç tecrübeli değilim tohumluk tavsiyesinden itibaren tecrübeli arkadaşların tecrübesinden yararlanmak isterim.arcandamı aydanhanım mı tarım92 mi Seymen mi birde kristal dediler şaşırdım kaldım [emoji20]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufuk_061488, post: 1287742, member: 77922"] Sevgili TrakKulüp üyeleri Bu yılki harmanımızı bitirdik rabbim hepimize tekrarını nasip etsin inşallah Bu yılki tecrübemiz şu oldu;Mayıs ayı sonlarına doğru buğdaylarımız görüntü itibarı ile 300-350 kg/da hedefindeydi fakat netice olarak 220 kg seviyelerinde kaldık bunada şükür. Bu bağlamda arazilerim yaklaşık 15 yıldır arpa görmedi ve nadasa bırakılırdı ayrıca bu sene anormal bi şekilde yabani yulaf getirdi, verim bana düşük geldi o yüzden nasipse bu sene 350 da arazime komple arpa ekmek istiyorum Arpa tarımında hiç tecrübeli değilim tohumluk tavsiyesinden itibaren tecrübeli arkadaşların tecrübesinden yararlanmak isterim.arcandamı aydanhanım mı tarım92 mi Seymen mi birde kristal dediler şaşırdım kaldım [emoji20] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Hangi arpa tohumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt