PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
HAMZA buğday toğumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 1145765" data-attributes="member: 3128"><p>Şimdi devletimizi düşünelim eyvallah da tam vira bismillah deyip tarlalarımızı hasat etmeye başlarken ithalat kapısını açan devlet bizi düşünüyor mu?Malını satarken malın cinsini farklı bildiren çiftçi devleti enayi yerine koyuyor da , mazotunu %20 , ilacını %20 zamlı alan ülkesindeki dolar kuru %30 artmış , enflasyonu %11 olan ülkede malına %3 zam alan çiftçi enayi yerine konmuyor mu?Halinden memnun olanlar buna bolluk paradoksu der geçer ama ben memnun değilim arkadaşım.Ben kimseyi haklı veya haksız çıkarmaya çalışmıyorum zira olay belli ortada bir yanlış elbette var.Ama biz bir olup hakkımızı aramak yerine birbirimize saldırırsak seneye bu TMO 900 lira fiyat açıklar biz de nerede yanlış yaptık diye düşünür dururuz.Rahmetli bir abinin bir lafı vardı "düzen değişir düzülen değişmez"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 1145765, member: 3128"] Şimdi devletimizi düşünelim eyvallah da tam vira bismillah deyip tarlalarımızı hasat etmeye başlarken ithalat kapısını açan devlet bizi düşünüyor mu?Malını satarken malın cinsini farklı bildiren çiftçi devleti enayi yerine koyuyor da , mazotunu %20 , ilacını %20 zamlı alan ülkesindeki dolar kuru %30 artmış , enflasyonu %11 olan ülkede malına %3 zam alan çiftçi enayi yerine konmuyor mu?Halinden memnun olanlar buna bolluk paradoksu der geçer ama ben memnun değilim arkadaşım.Ben kimseyi haklı veya haksız çıkarmaya çalışmıyorum zira olay belli ortada bir yanlış elbette var.Ama biz bir olup hakkımızı aramak yerine birbirimize saldırırsak seneye bu TMO 900 lira fiyat açıklar biz de nerede yanlış yaptık diye düşünür dururuz.Rahmetli bir abinin bir lafı vardı "düzen değişir düzülen değişmez" [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
HAMZA buğday toğumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt