Ynt: Güz Yulafına Axial atımı
YENİCİ Ayberk link=topic=75295.msg888532#msg888532 date=1399485051' Alıntı:
kasten yapılmış olma ihtimali nedir abi ? kasti değilse adamın çıkıp ben attım yanlışlıkla deyip en azından atılan tohumu gübreyi karşılaması gerekir...
Elbette hepimizin olduğu gibi , sevenimiz var , sevmeyenimiz var , dostumuz var , düşümanımız var , hasetlenenimiz vardır mutlaka , bunlar her köyde olan şeyler , kasten yapılmasıda ihtimal dahilinde.
İyi niyetli düşünmek istiyorum , burası uzak ve ücra bir mera , tarlalar urada yeni sayılır , 2b muhabbetinden el değiştirdi bazı parseller.
İyi niyetli düşünürsek belki şu ana kadar atan adamın yanlış attığından bile haberi olmayabilir , öncelikle köyde duyuru yapılacak , bu ihtimale karşı , lakin o bölgede farklı köyden olanlarında arazileri var , hayvan çiftlikleri araziler aldılar , onların yerleri var , karmakarışık bir yer , bulmamız çok ufak bir ihtimal , zaten yanlış attığını farkeden ve iyi niyetli biri olsaydı şu ana kadar sorup soruşturup bizi bulurdu diye düşünüyorum. Belkide adam tarlasını harmanda biçmeye gidecek , o zaman farkına varacak , yani bir sürü ihtimal var.
Odur , budur , şudur , şöylede olabilir demek tahminden öte gidemiyor şimdilik , belki duyuru yaptıktan sonra duyan , gören birileri olur , gelir söyler diye umuyoruz.