PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Stronger" data-source="post: 1464311" data-attributes="member: 43759"><p>Sana katılmak isterdim ama artık yazmayı bıraktım. Bu Anadolu da ki gibi bu forumda da yarısından fazlası reise oy veriyor. Dolayısıyla tarım durumu ile ilgili bile olsa eleştiri yapınca konu siyasete çekildi diye çemkirenler oluyor. İyi de tarımı da hayvancılığı da bu hale getirenler siyasetçi değil mi ? Sen oy verdin diye eleştiremeyecek miyiz? Kısaca ülkenin durumu da böyle forumun durumu da böyle. Rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma, kendi eş dost akrabalarını işe almalar, üniversiteler çiftlik olmuş sülelesini doldurmuş rektörler, proflar var. Bu kötülükleri yapanlar değil ama bunları söyleyenler göz altına alınıyor her türlü baskıya maruz kalıyor. Beni sokmayan yılan bin yaşasın diyen organizmalar bu yılan sizi de sokacak. Az başınızı kaldırın ve tepkinizi gösterin. Yoksa durum vahim. 1945 te , 1974 de(1975) ekmek kuyruğu vardı diyen cahiller az kitap okuyun. O zaman bu ülke neler yapmış. Şimdi ülke ne kazanım etti de biz bu çileleri çekiyoruz. Daha fazla yazardım da gerek yok...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stronger, post: 1464311, member: 43759"] Sana katılmak isterdim ama artık yazmayı bıraktım. Bu Anadolu da ki gibi bu forumda da yarısından fazlası reise oy veriyor. Dolayısıyla tarım durumu ile ilgili bile olsa eleştiri yapınca konu siyasete çekildi diye çemkirenler oluyor. İyi de tarımı da hayvancılığı da bu hale getirenler siyasetçi değil mi ? Sen oy verdin diye eleştiremeyecek miyiz? Kısaca ülkenin durumu da böyle forumun durumu da böyle. Rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma, kendi eş dost akrabalarını işe almalar, üniversiteler çiftlik olmuş sülelesini doldurmuş rektörler, proflar var. Bu kötülükleri yapanlar değil ama bunları söyleyenler göz altına alınıyor her türlü baskıya maruz kalıyor. Beni sokmayan yılan bin yaşasın diyen organizmalar bu yılan sizi de sokacak. Az başınızı kaldırın ve tepkinizi gösterin. Yoksa durum vahim. 1945 te , 1974 de(1975) ekmek kuyruğu vardı diyen cahiller az kitap okuyun. O zaman bu ülke neler yapmış. Şimdi ülke ne kazanım etti de biz bu çileleri çekiyoruz. Daha fazla yazardım da gerek yok... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt