PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1462459" data-attributes="member: 95971"><p>Dengelerin geri döndürülemez şekilde bozulması ithalat politikalarıyla başladı zaten</p><p>Ben ithalat ve özelleştirme politikalarının talihsiz analizler, talihsiz tesadüfler sonucu uygulandığını düşünmüyorum</p><p>Planlanarak, uzun vadede doğuracağı sonuçlar net şekilde analiz edilerek başlandı bu işlere.nüfusun hatrı sayılır bir kesimi olan tarım sektörünü iki senede tasfiye edemezsin, sosyolojik olarak mümkün değil.işte bi 15 yıldır falan dinamitler döşendi, önümüzdeki 15 yılda da döşenen dinamitler patlatılır, sektör tamamen şirketler lehine tasfiye edilmiş olur.</p><p>İlk Angus 2010 yılında ithal edildi, gemilerle binlerce Angus gelince saman yetmedi sonra da saman ithal edildi</p><p>Tarımda yetersiz kalan ne varsa ithalat ilk çözüm oldu hep.</p><p>Memleketin çiftçisinin elinde fazla olan mal zaten para etmedi, çiftçinin elinde az olup kıymetli olan mal da ithalatla değersizleştirildi.</p><p>Tarımda yaşanan sıkışmanın başındayız, hangi noktalara kadar sıkışacağını yaşayıp göreceğiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1462459, member: 95971"] Dengelerin geri döndürülemez şekilde bozulması ithalat politikalarıyla başladı zaten Ben ithalat ve özelleştirme politikalarının talihsiz analizler, talihsiz tesadüfler sonucu uygulandığını düşünmüyorum Planlanarak, uzun vadede doğuracağı sonuçlar net şekilde analiz edilerek başlandı bu işlere.nüfusun hatrı sayılır bir kesimi olan tarım sektörünü iki senede tasfiye edemezsin, sosyolojik olarak mümkün değil.işte bi 15 yıldır falan dinamitler döşendi, önümüzdeki 15 yılda da döşenen dinamitler patlatılır, sektör tamamen şirketler lehine tasfiye edilmiş olur. İlk Angus 2010 yılında ithal edildi, gemilerle binlerce Angus gelince saman yetmedi sonra da saman ithal edildi Tarımda yetersiz kalan ne varsa ithalat ilk çözüm oldu hep. Memleketin çiftçisinin elinde fazla olan mal zaten para etmedi, çiftçinin elinde az olup kıymetli olan mal da ithalatla değersizleştirildi. Tarımda yaşanan sıkışmanın başındayız, hangi noktalara kadar sıkışacağını yaşayıp göreceğiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt