PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1461434" data-attributes="member: 25443"><p>Ufuk Bizde de iki ay ortalama </p><p>Benim reygras yerli yulaf ekili yan taraf etrafı çevrili orada bırakıyorum gece</p><p>Uygun olursa yağış bahar uzuyor kurak giderse bitiyor </p><p>Bu yıl biraz daha küresel ısınma kendini hissettirdi erken başladı çayır çimen </p><p>Yıl başından sonra hayvan otlatma başladı </p><p>Ne kadar Mera çayır çimen o kadar ucuz maliyet </p><p>Ama her türlü yok ediyoruz merayı çayırı çimeni</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1461434, member: 25443"] Ufuk Bizde de iki ay ortalama Benim reygras yerli yulaf ekili yan taraf etrafı çevrili orada bırakıyorum gece Uygun olursa yağış bahar uzuyor kurak giderse bitiyor Bu yıl biraz daha küresel ısınma kendini hissettirdi erken başladı çayır çimen Yıl başından sonra hayvan otlatma başladı Ne kadar Mera çayır çimen o kadar ucuz maliyet Ama her türlü yok ediyoruz merayı çayırı çimeni [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt