PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet0692" data-source="post: 1407880" data-attributes="member: 47403"><p>Bu adama bugun youtube de tepki gösterdim.</p><p>İnsanlara kurbanlık satıyor,kasap getirmiş iş hızlı bitsin kasaba fazla para vermeyim diye islami usullere uygun olmadan kestiriyor.Kasap Hayvanın boğazına bıçağı vurur vurmaz kan akmadan iliğini kesip hayvanı felç ediyor.</p><p> </p><p> Dinimizde kan haramdır.Kan akmadan iliği kesmekte mekruhtur.Bu adama uslubunca saygiyla yanlis yaptigini,bu işi yillardir yaptiğimizi kurbanin boyle kesilmemesi gerektiğini yazdım.Hakaret etmeye kalktı yanlışını söyledim diye bende onun sınıfına düşmemek için engelledim.</p><p> Videoda da çok tepki alınca önce yorumları kapattı sonra da videoyu düzenleyip iliği kestiği yeri kırptı.</p><p></p><p>Bunu niye burda paylaştın derseniz,hepimiz Allah rızası için yılda belki kurban kesebiliyoruz belki de kesemiyoruz.Kestiğimiz zaman da böyle para simsarlarının kurbanlarımızı mekruh etmesine izin vermemeliyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet0692, post: 1407880, member: 47403"] Bu adama bugun youtube de tepki gösterdim. İnsanlara kurbanlık satıyor,kasap getirmiş iş hızlı bitsin kasaba fazla para vermeyim diye islami usullere uygun olmadan kestiriyor.Kasap Hayvanın boğazına bıçağı vurur vurmaz kan akmadan iliğini kesip hayvanı felç ediyor. Dinimizde kan haramdır.Kan akmadan iliği kesmekte mekruhtur.Bu adama uslubunca saygiyla yanlis yaptigini,bu işi yillardir yaptiğimizi kurbanin boyle kesilmemesi gerektiğini yazdım.Hakaret etmeye kalktı yanlışını söyledim diye bende onun sınıfına düşmemek için engelledim. Videoda da çok tepki alınca önce yorumları kapattı sonra da videoyu düzenleyip iliği kestiği yeri kırptı. Bunu niye burda paylaştın derseniz,hepimiz Allah rızası için yılda belki kurban kesebiliyoruz belki de kesemiyoruz.Kestiğimiz zaman da böyle para simsarlarının kurbanlarımızı mekruh etmesine izin vermemeliyiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt