PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Efe38" data-source="post: 1395907" data-attributes="member: 23963"><p>sayın çiftçi arkadaşım...jondree onu saymıyorum 'annemgil cacık etmeye gitsin' derken latife ettiğimi anlamadıgına üzüldüm..tmm kardeşim ben bişiy deıyorum ben haklıyım demedım hiçbir mesajımda dikkatli okusaydın yorumumda ben bızım buraya yanı bızım bölgeye ait degerlendirme yaptım.ayrıca geçmişe bakıp onları incaleyip kaç yıl oncesının mesajına yorum yapıosun benı yargılıosunya, demekki geçmişte yaşanmışlık var ve pişmanlık var yenıde bunları yazmışım.ayrıca ben kimseye senın malın şöle böle demedım ilk konu mesajıma bakarsan o ürün bizim burada yanı bölgesel olaral degerlendırdım...yoksa sen benı tanımassın ben senı tanımam yorum yapan kişiye ne gibi bir garezim olabilir..diger konularımada bakmısındır geçmişime bakmışınya tarla dosyası adında bir arkadasımız konu açmış bende elimden geldigi kadar destek olmuşum...yanı ben kendi bölgesel sartlarıma göre yorumladım konuyu haa bunda belki köyy dili olarak konuşmuş olabılırım eger bır arkadasımı kırdıysam özür dilerim o konuda..ama inancın olsun o köylü diliyle konuşmusumdur...sen çiftçisin ben çiftçiyim,buradaki herkez çiftçi..ınan bi arkadas tek dingilli römorka 9 küsür yazmıs görünce nevrim döndü..haa sonra şunu anladım demekkı o kişinin bölgesinde de o römork para edıyomuş.bu konuda biraz atıldım evet haklısın bundan dolayıda özrüm olsun.ama oda art nıyetli degil kendı bölgemle karsılaştırıp yaptım,hatamda bu oldu.umarım anlamışındır..Hayırlı akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Efe38, post: 1395907, member: 23963"] sayın çiftçi arkadaşım...jondree onu saymıyorum 'annemgil cacık etmeye gitsin' derken latife ettiğimi anlamadıgına üzüldüm..tmm kardeşim ben bişiy deıyorum ben haklıyım demedım hiçbir mesajımda dikkatli okusaydın yorumumda ben bızım buraya yanı bızım bölgeye ait degerlendirme yaptım.ayrıca geçmişe bakıp onları incaleyip kaç yıl oncesının mesajına yorum yapıosun benı yargılıosunya, demekki geçmişte yaşanmışlık var ve pişmanlık var yenıde bunları yazmışım.ayrıca ben kimseye senın malın şöle böle demedım ilk konu mesajıma bakarsan o ürün bizim burada yanı bölgesel olaral degerlendırdım...yoksa sen benı tanımassın ben senı tanımam yorum yapan kişiye ne gibi bir garezim olabilir..diger konularımada bakmısındır geçmişime bakmışınya tarla dosyası adında bir arkadasımız konu açmış bende elimden geldigi kadar destek olmuşum...yanı ben kendi bölgesel sartlarıma göre yorumladım konuyu haa bunda belki köyy dili olarak konuşmuş olabılırım eger bır arkadasımı kırdıysam özür dilerim o konuda..ama inancın olsun o köylü diliyle konuşmusumdur...sen çiftçisin ben çiftçiyim,buradaki herkez çiftçi..ınan bi arkadas tek dingilli römorka 9 küsür yazmıs görünce nevrim döndü..haa sonra şunu anladım demekkı o kişinin bölgesinde de o römork para edıyomuş.bu konuda biraz atıldım evet haklısın bundan dolayıda özrüm olsun.ama oda art nıyetli degil kendı bölgemle karsılaştırıp yaptım,hatamda bu oldu.umarım anlamışındır..Hayırlı akşamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt