PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 719270" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Güncel Saman Fiyatları</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>bu sadece birtanesi </p><p>kaldıki bensana abartmışsın dedim sallamışsın demedim </p><p>bu alıntı yaptıgım msjın tozpembe bir msj madem herşey bukadar güzel tozpembeydi ozaman insana sorarlar neden biçer parasına sapları verdin diye </p><p>tabi sen beni yine yanlış anlama sonuçta seni yargılamıyorum fakat bir ara samanı stoklayın diyenler oldu birara biziim burda balye 12-15 diyenler oldu</p><p>bir ara dekarı bilmem kaç liraya satıldı diyenler oldu </p><p>butür şeyler gerçegi yansıtmıyor sadece bu işe heveslenenlerin gönlünü okşuyor</p><p>2009 senesi haziranında bugday hasadı yapmıştım dedim biraz saman yapayım kışın satarım</p><p>neyse 60ton civarı toz saman yaptım üzerini kapatmaya çadır aldım çektirme parası vs derken 4binlira masraf ettim</p><p>o samanı yaklaşık 9 ay sonra kibrit basıp yaktım içinden sattıgım saman 500 liralık gerisi kül oldu alan yoktu yüzüne bakan yoktu yaktım kurtuldum</p><p></p><p>geçen yıl medyada sürekli saman kıtlıgı ve ithalat olayı gündemdeydi ve yinede biizim bölgede balye kışın bile 7 lirayı toz samanda 35-40 kuruşu geçmedi</p><p></p><p>umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 719270, member: 33118"] [b]Ynt: Güncel Saman Fiyatları[/b] bu sadece birtanesi kaldıki bensana abartmışsın dedim sallamışsın demedim bu alıntı yaptıgım msjın tozpembe bir msj madem herşey bukadar güzel tozpembeydi ozaman insana sorarlar neden biçer parasına sapları verdin diye tabi sen beni yine yanlış anlama sonuçta seni yargılamıyorum fakat bir ara samanı stoklayın diyenler oldu birara biziim burda balye 12-15 diyenler oldu bir ara dekarı bilmem kaç liraya satıldı diyenler oldu butür şeyler gerçegi yansıtmıyor sadece bu işe heveslenenlerin gönlünü okşuyor 2009 senesi haziranında bugday hasadı yapmıştım dedim biraz saman yapayım kışın satarım neyse 60ton civarı toz saman yaptım üzerini kapatmaya çadır aldım çektirme parası vs derken 4binlira masraf ettim o samanı yaklaşık 9 ay sonra kibrit basıp yaktım içinden sattıgım saman 500 liralık gerisi kül oldu alan yoktu yüzüne bakan yoktu yaktım kurtuldum geçen yıl medyada sürekli saman kıtlıgı ve ithalat olayı gündemdeydi ve yinede biizim bölgede balye kışın bile 7 lirayı toz samanda 35-40 kuruşu geçmedi umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt