PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 719166" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: Güncel Saman Fiyatları</strong></p><p></p><p>Buğday harmanını bitirdim geçen hafta, sapına biçim yaptılar biçerci arkadaşlar, balya makinalarıda var, bu en adil olan yöntemdir bana göre, daneyi bana sapınıda lazım olana balya yapıp sattılar daha ne olsun, banada daneyi ambara taşımak nasip oldu, Allah bereket versin, tüm çiftçilerimize ve memleketimize Allah (C.C) seneye daha iyisini nasip etsin İnşaAllah.</p><p></p><p> Fiyat konusuna gelince, biçim genel olarak 11-12 TL den konuşuldu ve hala bölgemizde yer yer devam etmekte, sapın kilosu 170 krş. civarında fiyatlandı, bundan sonra ne olur bilmem ama bazı köylerde sapına biçim yapılırken bazılarında anlaşmaya göre değişti, sapına biçimden fazlasına pek olmadı ama olduğunuda duydum, önceden topluca sapını satan köylerde vardı, harman zamanı oluşan fiyata göre ne çıkarsa razı olanda vardı, iyi işçilik kaliteli tohum gibi etkenlerle tarlasına bakan hem ürün aldı hem sapı değerlendi.</p><p></p><p> Biçim eskiden olduğu gibi yukardan yukardan adeta yolar gibi yapılmadı, bugün en az 15 köyün arazisinden aracımla geçtim çok güzel dipten biçim yapıldı ve memleket kazandı, epey keyiflendiğimi söyleyebilirim, kantarın topuzunu kaçırmadan heryıl böyle devam etsin isterim alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 719166, member: 31244"] [b]Ynt: Güncel Saman Fiyatları[/b] Buğday harmanını bitirdim geçen hafta, sapına biçim yaptılar biçerci arkadaşlar, balya makinalarıda var, bu en adil olan yöntemdir bana göre, daneyi bana sapınıda lazım olana balya yapıp sattılar daha ne olsun, banada daneyi ambara taşımak nasip oldu, Allah bereket versin, tüm çiftçilerimize ve memleketimize Allah (C.C) seneye daha iyisini nasip etsin İnşaAllah. Fiyat konusuna gelince, biçim genel olarak 11-12 TL den konuşuldu ve hala bölgemizde yer yer devam etmekte, sapın kilosu 170 krş. civarında fiyatlandı, bundan sonra ne olur bilmem ama bazı köylerde sapına biçim yapılırken bazılarında anlaşmaya göre değişti, sapına biçimden fazlasına pek olmadı ama olduğunuda duydum, önceden topluca sapını satan köylerde vardı, harman zamanı oluşan fiyata göre ne çıkarsa razı olanda vardı, iyi işçilik kaliteli tohum gibi etkenlerle tarlasına bakan hem ürün aldı hem sapı değerlendi. Biçim eskiden olduğu gibi yukardan yukardan adeta yolar gibi yapılmadı, bugün en az 15 köyün arazisinden aracımla geçtim çok güzel dipten biçim yapıldı ve memleket kazandı, epey keyiflendiğimi söyleyebilirim, kantarın topuzunu kaçırmadan heryıl böyle devam etsin isterim alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt