PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 709021" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Güncel Saman Fiyatları</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bu haberde dogru tesbitler var aslında</p><p>bunlar neler derseniz sayayım</p><p>ekim alanı azaldı bugday fiyatlarının düşük olması ve verimdeki azalmalar etkiledi bunu</p><p>sulu araziler uzun yıllardır mısır ekimine dönmüştü kuru arazilerde son birkaç yıldır ayçiçegine döndü busene biizm buralarda ayçiçegi patlaması yaşandı desem yeridir</p><p>ayırca fiat konsuundada dogru demiş piyasa şuanda 65-70 kuruş civarı oda geçen yılki fiyatlar</p><p>sebebide çukurova hernekadar bugdayı erken hasat etsede devlet fiyatları haziran sonu gibi açıkladıgı için esnaf heryıl böyle yapıyor ve bir önceki yılın fiyatından alıyor bugdayı</p><p>ben satmadım birazını kendi depomo birazını dostum olan tüccarın deposuna döktüm açıga</p><p></p><p>bir dogru tesbitide rekolte konusu gerçekten geçen yıl bugdaylar çok verimsizdi en çok alan 400kg almıştı ortalama ise 350kg civarıydı hatta daha düşük alanlarda vardı busene ortalama tahminim geçen yıldan 100kg falan fazla olur buda toplam rekolteye etki eder olumlu yönde </p><p>fakat hernekadar verimli olsada sap fiyatları yüksek olsada bugday eski bugday degil ve benim tahminim yllargeçtikçe ekim alanı çukurovada iyiye azalır tıpkı pamukta oldugu gibi eskiden pamuk cennetiydi buralar şimdi eken yok yüksek maliyet düşük satış fiyatı pamugu bu duruma getirdi bugdayında sonu aynı malesef </p><p>belki pamuk gibi sıfırlanmaz insan ve hayvan gıdası oalrak kullanıldıgıiçin ama birhayli azalacagı kesin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 709021, member: 33118"] [b]Ynt: Güncel Saman Fiyatları[/b] bu haberde dogru tesbitler var aslında bunlar neler derseniz sayayım ekim alanı azaldı bugday fiyatlarının düşük olması ve verimdeki azalmalar etkiledi bunu sulu araziler uzun yıllardır mısır ekimine dönmüştü kuru arazilerde son birkaç yıldır ayçiçegine döndü busene biizm buralarda ayçiçegi patlaması yaşandı desem yeridir ayırca fiat konsuundada dogru demiş piyasa şuanda 65-70 kuruş civarı oda geçen yılki fiyatlar sebebide çukurova hernekadar bugdayı erken hasat etsede devlet fiyatları haziran sonu gibi açıkladıgı için esnaf heryıl böyle yapıyor ve bir önceki yılın fiyatından alıyor bugdayı ben satmadım birazını kendi depomo birazını dostum olan tüccarın deposuna döktüm açıga bir dogru tesbitide rekolte konusu gerçekten geçen yıl bugdaylar çok verimsizdi en çok alan 400kg almıştı ortalama ise 350kg civarıydı hatta daha düşük alanlarda vardı busene ortalama tahminim geçen yıldan 100kg falan fazla olur buda toplam rekolteye etki eder olumlu yönde fakat hernekadar verimli olsada sap fiyatları yüksek olsada bugday eski bugday degil ve benim tahminim yllargeçtikçe ekim alanı çukurovada iyiye azalır tıpkı pamukta oldugu gibi eskiden pamuk cennetiydi buralar şimdi eken yok yüksek maliyet düşük satış fiyatı pamugu bu duruma getirdi bugdayında sonu aynı malesef belki pamuk gibi sıfırlanmaz insan ve hayvan gıdası oalrak kullanıldıgıiçin ama birhayli azalacagı kesin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt