PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1435212" data-attributes="member: 76172"><p>Herkes icin kendi isi zor kazanci azdir, hakkini alamaz. Digeri kolay is yapiyorr bedavaya cok kazaniyor der. </p><p></p><p>Tekrar yazayim da anlasilsin, birkac hayvanin olsun da ete sute yogurda yumurtaya para verme derken o kadarla yasa demiyorum. Kendine yeterli ol tutumlu ol, tarim riskli kazanamamak da var diyorum.</p><p></p><p>Madem sehir rahat, buyur git ! Dogru soyluyorsan git orada calis iyi yasa!</p><p></p><p>Sayin Hoca da begenmis yazdigini kendisine de soralim. Fenni yani iyi, yazdiklarindan faydalandigim , evinin her ihtiyacini ailecek yeyistiren bence ornek birisi olarak</p><p></p><p>BURADA AGLAYAN BIR SERACI VAR Mi?</p><p></p><p>Sehirde calismadan bedavaya cok kazanmaya giderken yanina alacak arkadasta bulursun .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1435212, member: 76172"] Herkes icin kendi isi zor kazanci azdir, hakkini alamaz. Digeri kolay is yapiyorr bedavaya cok kazaniyor der. Tekrar yazayim da anlasilsin, birkac hayvanin olsun da ete sute yogurda yumurtaya para verme derken o kadarla yasa demiyorum. Kendine yeterli ol tutumlu ol, tarim riskli kazanamamak da var diyorum. Madem sehir rahat, buyur git ! Dogru soyluyorsan git orada calis iyi yasa! Sayin Hoca da begenmis yazdigini kendisine de soralim. Fenni yani iyi, yazdiklarindan faydalandigim , evinin her ihtiyacini ailecek yeyistiren bence ornek birisi olarak BURADA AGLAYAN BIR SERACI VAR Mi? Sehirde calismadan bedavaya cok kazanmaya giderken yanina alacak arkadasta bulursun . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt