PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Güncel Gübre fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1436651" data-attributes="member: 59451"><p>[URL unfurl="true"]https://www.tarimdanhaber.com/tarim-kredi-gubre-fiyatlarina-zam-yapti-ure-dap-ve-kompoze-gubreler-kac-lira-oldu[/URL]</p><p></p><p></p><p>İşin suyu çıkardılar artık, gübreye zam ama ürünler markette ucuz olacakmış, girdilere zam olursa ürün ucuz olursa yönetimlerin keyifler tıkır olacak.</p><p></p><p>Hayır 20.20 gübre alana ucuz dap gübresi kampanya yapılmış, daha neler göreceğiz, ot ilacı alana kene ilacı bedava verseler ya bazı keneleri ilaçlayıp kurtulsak.</p><p></p><p> Yahu benzin 19 lira mazot 26 lira, bu nasıl iş ikiside petrol ürünü, ben bildim bileli mazot ucuz benzin pahalı olurdu,artık mazot yüzde 30 daha pahalı benzinden, şimdi vergiyi mazottan toplayıp seçime girerken sosyal yardım yapıyoruz diye doğal gaz yardımından tut her yardımı yapacaklar anlaşılan.</p><p></p><p> Benzinle mazot arasında bu kadar farkın başka açıklaması yok, toplayın bakalım paraları bunlar son günler nasıl olsa, devran dönünce ne toplayacaksınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1436651, member: 59451"] [URL unfurl="true"]https://www.tarimdanhaber.com/tarim-kredi-gubre-fiyatlarina-zam-yapti-ure-dap-ve-kompoze-gubreler-kac-lira-oldu[/URL] İşin suyu çıkardılar artık, gübreye zam ama ürünler markette ucuz olacakmış, girdilere zam olursa ürün ucuz olursa yönetimlerin keyifler tıkır olacak. Hayır 20.20 gübre alana ucuz dap gübresi kampanya yapılmış, daha neler göreceğiz, ot ilacı alana kene ilacı bedava verseler ya bazı keneleri ilaçlayıp kurtulsak. Yahu benzin 19 lira mazot 26 lira, bu nasıl iş ikiside petrol ürünü, ben bildim bileli mazot ucuz benzin pahalı olurdu,artık mazot yüzde 30 daha pahalı benzinden, şimdi vergiyi mazottan toplayıp seçime girerken sosyal yardım yapıyoruz diye doğal gaz yardımından tut her yardımı yapacaklar anlaşılan. Benzinle mazot arasında bu kadar farkın başka açıklaması yok, toplayın bakalım paraları bunlar son günler nasıl olsa, devran dönünce ne toplayacaksınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Güncel Gübre fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt