PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Güncel Gübre fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1416145" data-attributes="member: 25349"><p>Bu konuda fikrimi yazmıştım (18 Kasım).Tekrarlayayım.Sözüm forumdan dışarı.</p><p></p><p>Bugün birisi çakmak koleksiyonunu parça parça satıyordu,koyin (coin) alacakmış. Koyin ve koyun ne kadar benzer kelimeler...</p><p>Lokantada bulaşıkçılık yapan bi oğlanda 1 milyar lira para toplamıştı, sevgili halkımızdan.Galiba o vitrindeydi,tahminim işi başkaları yaptı gibi.Güzel vurgun vurdular.Vurgun yiyen; maaşını yatıran güneydoğu dağlarının bekçisi kahraman genç askerler, heryerde memurlar, iflah olmaz kumarbaz ve hayalperest insanlarımız.Baba defter,silgi alacam diyen çocuğuna para vermez, gidip kendine iyi bir lokantada mükellef bir ziyafet çekmez,kendi ve ailesinin rızkıyla hep sürreal hayallerle başkalarının gerçeklerine çalışır.</p><p>Bire yüz kredi ile oynatılan kumarı en namlı kumarhaneler bile düşünmemişti.</p><p>Paradan para, parayla para kazanmak (finansal cambazlıklar) her babayiğidin harcı değil.Milyar dolarlık şirketleri bile yok edebiliyor.Seni beni mi dinleyecek?</p><p>Batırım tavsiyesidir.</p><p>Az parayla çok kazanmak,az çalışıp çok kazanmak, mümkünse hiç çalışmadan çok kazanmak insanın doğasında var.İnsan ; bunu bilir ama ''ne olacak bir kereden'', ''10-20-30 bin lirayla bir şansımı deneyim'',''bu işte çok para var, enayiler görmüyor sadece ben görüyorum'' der. Kaybettikçe bu kez parasını kurtarmak umuduyla kaybetmeye devam eder.</p><p></p><p>Koyincilere tavsiyem: Aileleriyle beraber, eğer mümkün değilse kendi başlarına bulundukları yerin en lüks en pahalı lokantasında kendilerine mükellef bir ziyafet çeksinler.Harcadıkları parayı asla gereksiz masraf olarak görmesinler.Eminim koyinlere yatırdıkları paranın çok küçük bir bölümüyle bunu yapabilirler.Hiç olmazsa ileri yaşlarında ben de para yedim diye bir teselli olur kendilerine.Paranızı yiyecekseniz kendiniz yiyin, başkalarına yedirmeyin.</p><p></p><p>Bedava ya da bedavaya benzer peynir fare kapanında olur.Bilirsiniz ama yine de yazdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1416145, member: 25349"] Bu konuda fikrimi yazmıştım (18 Kasım).Tekrarlayayım.Sözüm forumdan dışarı. Bugün birisi çakmak koleksiyonunu parça parça satıyordu,koyin (coin) alacakmış. Koyin ve koyun ne kadar benzer kelimeler... Lokantada bulaşıkçılık yapan bi oğlanda 1 milyar lira para toplamıştı, sevgili halkımızdan.Galiba o vitrindeydi,tahminim işi başkaları yaptı gibi.Güzel vurgun vurdular.Vurgun yiyen; maaşını yatıran güneydoğu dağlarının bekçisi kahraman genç askerler, heryerde memurlar, iflah olmaz kumarbaz ve hayalperest insanlarımız.Baba defter,silgi alacam diyen çocuğuna para vermez, gidip kendine iyi bir lokantada mükellef bir ziyafet çekmez,kendi ve ailesinin rızkıyla hep sürreal hayallerle başkalarının gerçeklerine çalışır. Bire yüz kredi ile oynatılan kumarı en namlı kumarhaneler bile düşünmemişti. Paradan para, parayla para kazanmak (finansal cambazlıklar) her babayiğidin harcı değil.Milyar dolarlık şirketleri bile yok edebiliyor.Seni beni mi dinleyecek? Batırım tavsiyesidir. Az parayla çok kazanmak,az çalışıp çok kazanmak, mümkünse hiç çalışmadan çok kazanmak insanın doğasında var.İnsan ; bunu bilir ama ''ne olacak bir kereden'', ''10-20-30 bin lirayla bir şansımı deneyim'',''bu işte çok para var, enayiler görmüyor sadece ben görüyorum'' der. Kaybettikçe bu kez parasını kurtarmak umuduyla kaybetmeye devam eder. Koyincilere tavsiyem: Aileleriyle beraber, eğer mümkün değilse kendi başlarına bulundukları yerin en lüks en pahalı lokantasında kendilerine mükellef bir ziyafet çeksinler.Harcadıkları parayı asla gereksiz masraf olarak görmesinler.Eminim koyinlere yatırdıkları paranın çok küçük bir bölümüyle bunu yapabilirler.Hiç olmazsa ileri yaşlarında ben de para yedim diye bir teselli olur kendilerine.Paranızı yiyecekseniz kendiniz yiyin, başkalarına yedirmeyin. Bedava ya da bedavaya benzer peynir fare kapanında olur.Bilirsiniz ama yine de yazdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Güncel Gübre fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt