PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübreleme ve sürme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Gümüş" data-source="post: 1421468" data-attributes="member: 79392"><p>Yakınların çok doğru söylemiş. Üniversite mezunu ve ihracat firmasında yöneticilik yapmış ve yaklaşık 10 yılı Avrupa ülkelerinde geçen ve 20 yıldan fazla da tarımla uğraşan biri olarak, diyorum ki; okulunu mutlaka bitir, üniversiteyi de bitir. Bu esnada, tarımsal faaliyetlerden de uzak kalmak zorunda da değilsin. Seçtiğin mesleği yapmayıp, tarımla devam edeceksen bile, eğitimli olman daha bilinçli tarım yapmanı, teknik gelişimleri takip etmeni, takip ettiklerini doğru yorumlsyabilmeni sağlayacaktır. Diğer yandan pazarlama bilinci de yüksek olacaktır. Gübre konusuna da gelince, hayvan gübresi i kireç veya can gübresi ilave ederek üstünü naylon la kapatıp hava almadan bir yıl bekletip, tarlaya atarsan yüksek verim alırsın. Yanmamış gübre yüksek amonyak içerir ve faydadan çok zararı olur, ayrıca bol miktarda ot getirir. Tahsilini tamamlayarak dünyaya ve olaylara doğru bakmayı geliştirip, herhangi bir uğraşa da para kazanmayı sağlayabilirsiniz. 65 yaşındayım. Tecrübe ile sabit. Başarılar diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Gümüş, post: 1421468, member: 79392"] Yakınların çok doğru söylemiş. Üniversite mezunu ve ihracat firmasında yöneticilik yapmış ve yaklaşık 10 yılı Avrupa ülkelerinde geçen ve 20 yıldan fazla da tarımla uğraşan biri olarak, diyorum ki; okulunu mutlaka bitir, üniversiteyi de bitir. Bu esnada, tarımsal faaliyetlerden de uzak kalmak zorunda da değilsin. Seçtiğin mesleği yapmayıp, tarımla devam edeceksen bile, eğitimli olman daha bilinçli tarım yapmanı, teknik gelişimleri takip etmeni, takip ettiklerini doğru yorumlsyabilmeni sağlayacaktır. Diğer yandan pazarlama bilinci de yüksek olacaktır. Gübre konusuna da gelince, hayvan gübresi i kireç veya can gübresi ilave ederek üstünü naylon la kapatıp hava almadan bir yıl bekletip, tarlaya atarsan yüksek verim alırsın. Yanmamış gübre yüksek amonyak içerir ve faydadan çok zararı olur, ayrıca bol miktarda ot getirir. Tahsilini tamamlayarak dünyaya ve olaylara doğru bakmayı geliştirip, herhangi bir uğraşa da para kazanmayı sağlayabilirsiniz. 65 yaşındayım. Tecrübe ile sabit. Başarılar diliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübreleme ve sürme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt