PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübreleme ve sürme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1420855" data-attributes="member: 60074"><p>Herkesin durumunu bilemeyiz ama 15 yaşındayım demişsin o yüzden diyorum henüz o kadar cok seçeneğin var ki bu yaşta kendini herhangi birine kanalize etmen -ozellikle tarima-sanki doğru değil . Okuyup farklı alanlarda ilerleyebilecegin gibi tarımda ki yeni ufukları sen çizebilirsin yada en kötü ihtimal le sanayi de cirak olup,Kendini bir meslekte cok iyi yetistirir aranan bir meslek erbabı olrsun.15 yaşında bir girişimci olarak arpa buğday ekimi ni araştırıyorsun,yakın çevrende sana yardımcı olacak kişi olmadığını düşünüyoruz.Gercekten bu işlerin bilgisi yaninda hammaliyesi ve angaryeleri o kadar cok ve ağırdır ki sana çok ağır gelecektir.Atadan babadan bu işleri yapanlarin bile bilgi ,teknik imkan ve lojistik gibi türlü avantajlarına ragmen eminim zaman zaman farklı bir iş, kazanç kapısı arayışlarına şahit oluyoruz.</p><p>Tarımsal üretim gelecekte de bugunki gibi değerli olacak ancak bugünkü gibi uretene kazandirmayacaklar.Bu sitede cok arkadaş hesaplayabilir,üretenin maddi manevi herseyini verip bir yılda uretebildigi ürün karşılığında kazandığını alımsatım yapan bir is kolu bir kaç saatte yada haftada yapabilir.Gerci onlara da yedirmeyecekler,üretici ölünce yada üretmekten vazgecince onlarda ac kalacak,mutahhit olanlar müstesna...</p><p>Kimbilir kaç arkadaş senin bu satırları okududa,neler aklından geçirdi. Fakat senin merakını ve hevesini kırmamak icin susmustur, ben dayanamadım...Belkide ben yanlış yapıyorum senin hevesini kırmaya teşebbüs etmekle.Kizacak arkadaşlar bana.</p><p>Son olarak bir espiri yapayım "aklina böyle kötü şeyler getirme...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1420855, member: 60074"] Herkesin durumunu bilemeyiz ama 15 yaşındayım demişsin o yüzden diyorum henüz o kadar cok seçeneğin var ki bu yaşta kendini herhangi birine kanalize etmen -ozellikle tarima-sanki doğru değil . Okuyup farklı alanlarda ilerleyebilecegin gibi tarımda ki yeni ufukları sen çizebilirsin yada en kötü ihtimal le sanayi de cirak olup,Kendini bir meslekte cok iyi yetistirir aranan bir meslek erbabı olrsun.15 yaşında bir girişimci olarak arpa buğday ekimi ni araştırıyorsun,yakın çevrende sana yardımcı olacak kişi olmadığını düşünüyoruz.Gercekten bu işlerin bilgisi yaninda hammaliyesi ve angaryeleri o kadar cok ve ağırdır ki sana çok ağır gelecektir.Atadan babadan bu işleri yapanlarin bile bilgi ,teknik imkan ve lojistik gibi türlü avantajlarına ragmen eminim zaman zaman farklı bir iş, kazanç kapısı arayışlarına şahit oluyoruz. Tarımsal üretim gelecekte de bugunki gibi değerli olacak ancak bugünkü gibi uretene kazandirmayacaklar.Bu sitede cok arkadaş hesaplayabilir,üretenin maddi manevi herseyini verip bir yılda uretebildigi ürün karşılığında kazandığını alımsatım yapan bir is kolu bir kaç saatte yada haftada yapabilir.Gerci onlara da yedirmeyecekler,üretici ölünce yada üretmekten vazgecince onlarda ac kalacak,mutahhit olanlar müstesna... Kimbilir kaç arkadaş senin bu satırları okududa,neler aklından geçirdi. Fakat senin merakını ve hevesini kırmamak icin susmustur, ben dayanamadım...Belkide ben yanlış yapıyorum senin hevesini kırmaya teşebbüs etmekle.Kizacak arkadaşlar bana. Son olarak bir espiri yapayım "aklina böyle kötü şeyler getirme... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübreleme ve sürme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt