PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Gübre torbalari jeden 50 kilo?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1438783" data-attributes="member: 77792"><p>Tohum firması sahibi bir abim ile konuyu daha önce detaylı konuştuk 25 kg mu 50 kg mi diye hangisi makul olur diye çünkü kendisi geçen yıl 25 kg çuvalda tohum sattı bu yıl da 50 kg yaptı bunu da maliyet sebebiyle yaptı ancak ortaya bir fikir attı çuvalların 35-40 kg bandında olması hususunda fikir sundu önümüzdeki yıl 40 kg olarak düşünüyor 40 kg olmasının sebebini de 1ton tohumun tesliminde çuval hesabının 25 çuval gibi hesabının kolay olması yönünde olacağını belirtiyor ben yaşım gereği 50 kg kaldırma da zorluk çekmiyorum yeri geliyor arabada açıp düzeltip yere inip yüklemesini yapabiliyorum ama sağlık açısından söylenen herşeye de katılıyorum 25 kg dediğiniz yönden makul seçim olacak aslında gönül ister herkesin evinde bir tellender yada önden kepçeli traktörü olsa Avrupa gibi big pack çuval alsak kaldırıp da altına aparatını takıp da istediğimiz gibi hiç yorulmadan doldursak gübreyi tohumu arazilerimiz Avrupa gibi büyük büyük olsa onlar gibi kazansak onlar gibi yaşasak ne güzel olurdu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1438783, member: 77792"] Tohum firması sahibi bir abim ile konuyu daha önce detaylı konuştuk 25 kg mu 50 kg mi diye hangisi makul olur diye çünkü kendisi geçen yıl 25 kg çuvalda tohum sattı bu yıl da 50 kg yaptı bunu da maliyet sebebiyle yaptı ancak ortaya bir fikir attı çuvalların 35-40 kg bandında olması hususunda fikir sundu önümüzdeki yıl 40 kg olarak düşünüyor 40 kg olmasının sebebini de 1ton tohumun tesliminde çuval hesabının 25 çuval gibi hesabının kolay olması yönünde olacağını belirtiyor ben yaşım gereği 50 kg kaldırma da zorluk çekmiyorum yeri geliyor arabada açıp düzeltip yere inip yüklemesini yapabiliyorum ama sağlık açısından söylenen herşeye de katılıyorum 25 kg dediğiniz yönden makul seçim olacak aslında gönül ister herkesin evinde bir tellender yada önden kepçeli traktörü olsa Avrupa gibi big pack çuval alsak kaldırıp da altına aparatını takıp da istediğimiz gibi hiç yorulmadan doldursak gübreyi tohumu arazilerimiz Avrupa gibi büyük büyük olsa onlar gibi kazansak onlar gibi yaşasak ne güzel olurdu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Gübre torbalari jeden 50 kilo?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt