PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Gübre torbalari jeden 50 kilo?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1438762" data-attributes="member: 59451"><p>Yahu çalışmaya genç insan kalmadı, genel olarak bankadan emekli eniştesi dayısı, ablası hanımı vs yardım ediyor çiftçiye kabul etmek lazım, bunlar 50 kg çuval ile daracık gübre girişi olan mibzere sıkışıp kalıyor zaten, hele birde boyu kısa ise tamam kafası kolu çuval ile sıkışıyor aaah diye bağırıyor zor yetişip kurtarıyoruz diye anlatırlıyor.</p><p></p><p> Tamam 25 kiloluk buğday tohumunu benim adam genç ikişer ikişer kaldırıp atıyor götürüyor, niye zorlanıyon birer birer alsana diyorum, onlamı uğraşacam abi böyle çabuk oluyor diyor, ama böyle genç pehlivan parmakla gösterirsin artık, kucaklayabilsem 3 er 3 er kaldırıp atacam diyor 25 kilo ne diyor, ama işgücü artık kırsalda böyle değil ülke genelinde.</p><p></p><p> Yani eğer 25 kilo üretilsin, herkes ondan alır,</p><p></p><p>niye?</p><p></p><p> 50 kilo kaldırdığından değil, bunu herzaman kaldıracak işgücü bulamayacağından, şahsen bende 25 kiloluk alırım çünkü belfıtığı var başta kendim için kaldırabiliyorum diye yük bindirmenin anlamı yok, giderek kötüleşmek istemem, haa daha fazla kaldıracak olanda zaten 2 şer 2 şerde kaldırıp atıyor işini görüyor sıkıntı yok, olduda işten uzak emekli yakınım geldi yardıma oda zorlanmaz işim görülür, bu zamanda işinin görüldüğüne seviniyor insan, ama eziyet çektirmemekde lazım düşünmek lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1438762, member: 59451"] Yahu çalışmaya genç insan kalmadı, genel olarak bankadan emekli eniştesi dayısı, ablası hanımı vs yardım ediyor çiftçiye kabul etmek lazım, bunlar 50 kg çuval ile daracık gübre girişi olan mibzere sıkışıp kalıyor zaten, hele birde boyu kısa ise tamam kafası kolu çuval ile sıkışıyor aaah diye bağırıyor zor yetişip kurtarıyoruz diye anlatırlıyor. Tamam 25 kiloluk buğday tohumunu benim adam genç ikişer ikişer kaldırıp atıyor götürüyor, niye zorlanıyon birer birer alsana diyorum, onlamı uğraşacam abi böyle çabuk oluyor diyor, ama böyle genç pehlivan parmakla gösterirsin artık, kucaklayabilsem 3 er 3 er kaldırıp atacam diyor 25 kilo ne diyor, ama işgücü artık kırsalda böyle değil ülke genelinde. Yani eğer 25 kilo üretilsin, herkes ondan alır, niye? 50 kilo kaldırdığından değil, bunu herzaman kaldıracak işgücü bulamayacağından, şahsen bende 25 kiloluk alırım çünkü belfıtığı var başta kendim için kaldırabiliyorum diye yük bindirmenin anlamı yok, giderek kötüleşmek istemem, haa daha fazla kaldıracak olanda zaten 2 şer 2 şerde kaldırıp atıyor işini görüyor sıkıntı yok, olduda işten uzak emekli yakınım geldi yardıma oda zorlanmaz işim görülür, bu zamanda işinin görüldüğüne seviniyor insan, ama eziyet çektirmemekde lazım düşünmek lazım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Gübre torbalari jeden 50 kilo?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt