PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Gübre Serpme Makineleri Hakkında Tek diskli mi Çift diskli mi ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1458452" data-attributes="member: 40947"><p>Arkadaşlar merhaba Adana da küçük ölçekli çiftçilik yapıyoruz </p><p>Gübre serpme makinamız çekiç kesen marka olup yaklaşık 20 yıllık bir ürün tertemiz sorunsuz ancak haznesi 300 kg oldugu için az geliyor en fazla 7 çuval alabiliyor </p><p>Gübre yanında bugday zamanı tohum da saçmada kullanıyoruz makinayı </p><p>Günümüz de çok farklı firmalar üretim yapıyor çogu da argesiz üretiyor </p><p>Ben argeli bir ürün alma taraftarıyım ancak babam buna pek önem vererek kullanacağını sanmıyorum Atış mesafesi, atış hızı vs vs gibi maddeleri göz önünde alarak kullanmayacak </p><p>bu yüzden klasık argesiz ürün almayı da düşünüyorum </p><p>Arayışta olduğumuz kg 800 ile 1000 kg düşünüyoruz </p><p></p><p>Seçim konusunda tek diskli ile çift diskli arasında kaldım </p><p>Bunların farkı nedir ? </p><p>Sizlerin önereceği nedir ? </p><p></p><p>Bulduğum ürünler </p><p>Konya üretimi Unomas 1 tonluk çift diskli 28 metre atış 60.000 tl </p><p>Adana üretimi Cansa 1 tonluk tek büyük disk 28 metre atış 71.000 tl </p><p></p><p>ikinci el 1200 kg çift diskli üründe var Öntar markaya ait onu da değerlendirmeye deger mi ? fiyatı 25.000 - 35.000 arasında bir şey di</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1458452, member: 40947"] Arkadaşlar merhaba Adana da küçük ölçekli çiftçilik yapıyoruz Gübre serpme makinamız çekiç kesen marka olup yaklaşık 20 yıllık bir ürün tertemiz sorunsuz ancak haznesi 300 kg oldugu için az geliyor en fazla 7 çuval alabiliyor Gübre yanında bugday zamanı tohum da saçmada kullanıyoruz makinayı Günümüz de çok farklı firmalar üretim yapıyor çogu da argesiz üretiyor Ben argeli bir ürün alma taraftarıyım ancak babam buna pek önem vererek kullanacağını sanmıyorum Atış mesafesi, atış hızı vs vs gibi maddeleri göz önünde alarak kullanmayacak bu yüzden klasık argesiz ürün almayı da düşünüyorum Arayışta olduğumuz kg 800 ile 1000 kg düşünüyoruz Seçim konusunda tek diskli ile çift diskli arasında kaldım Bunların farkı nedir ? Sizlerin önereceği nedir ? Bulduğum ürünler Konya üretimi Unomas 1 tonluk çift diskli 28 metre atış 60.000 tl Adana üretimi Cansa 1 tonluk tek büyük disk 28 metre atış 71.000 tl ikinci el 1200 kg çift diskli üründe var Öntar markaya ait onu da değerlendirmeye deger mi ? fiyatı 25.000 - 35.000 arasında bir şey di [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Gübre Serpme Makineleri Hakkında Tek diskli mi Çift diskli mi ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt