Arkadaşlar gübre fiyatları almış başını gidiyor özellikle sonbaharda kullanacağımız DAP gübresinin fiyatı rekor seviyede ne olacak bu halimiz?????? Buna dur diyen olmayacak mı?????
Biz geçen yıl 20 kilo 20 20 süper ile ekmistik. Vermeyince Allah neyle ekersen ek olmuyor ustam. Sadece sulanan yerlerden iyi verim aldık. Gerisi 200kg civarı geldi.20.20 kompozeye bugün 4050 tl dedi tkk. Normalde 20 kg dap kullanırdım. 15-16kg 20.20 kullanacağım bu sene. Neresi nerde kalırsa kalsın.
Üre 4700, 26nitrat 2600, organomineral 12.15.5 4000 TL’den aldım. Üre ve nitrat gübretaş organomineral hektaş.Güncel gübre fiyatları nedir ? Bölgenizde hangi gübreyi kaç TL den veriyorlar ? Tarım Kredi fiyatlarını bilen varsa paylaşabilir mi ?
Üreyi ne zaman aldınız ?Üre 4700, 26nitrat 2600, organomineral 12.15.5 4000 TL’den aldım. Üre ve nitrat gübretaş organomineral hektaş.
Bir hafta olduÜreyi ne zaman aldınız ?
Kurtarmadı bizde almadık reis organik nesine yetmıyor olana şükürDap gubretas 6600 TL... Kuru tarım da bu fiyata kurtarır mı ?
Dekara 30 kilo dap sallayım diyorum abi ne diyonDap gubretas 6600 TL... Kuru tarım da bu fiyata kurtarır mı ?
Gecen sene organomineral gübre kullandınız mı desteklenmesini aldınız miKurtarmadı bizde almadık reis organik nesine yetmıyor
Ahmet yavaş salla da biraz benim tarlayada düşsünDekara 30 kilo dap sallayım diyorum abi ne diyon
Hayır geçensene kullanmadım destek de almadım ama alanlar olmuş galibaGecen sene organomineral gübre kullandınız mı desteklenmesini aldınız mi
Aldik iyi geldi dekara 20tlGecen sene organomineral gübre kullandınız mı desteklenmesini aldınız mi
Bizim gübre bayii bizi uyutmus demek kiAldik iyi geldi dekara 20tl