PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gubre Fiatlari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="guray" data-source="post: 1420951" data-attributes="member: 79004"><p>geçen yıl ocakta mısırlar için gübre alırken bu yıl içinde bir miktar fazla almıştım şimdilik atılan alt üs gübre 45 kg oldu buğdaylara fakat önümüzde bir mısır sezonu daha var ve ben henüz bu yıl için gübre almış değilim tohumları ilaçları aldık ama gübre için ne yapacağımı bilmiyorum tekrar fazla mı alsam yoksa bir müdahale gelir mi yoksa şimdilik sadece taban gübresini mi alsam bilmiyorum böyle iş yapılmaz açıkçası keyfim ve tadım yok önceden iyi verim için çalışırdım artık borçlara kadar yeter diye düşünüyorum zaten yeni çıkan destekleme askısındada yüksek verim var diye desteklemeyi sadece bölge ortalamasına göre veriyor fazlasını kesiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guray, post: 1420951, member: 79004"] geçen yıl ocakta mısırlar için gübre alırken bu yıl içinde bir miktar fazla almıştım şimdilik atılan alt üs gübre 45 kg oldu buğdaylara fakat önümüzde bir mısır sezonu daha var ve ben henüz bu yıl için gübre almış değilim tohumları ilaçları aldık ama gübre için ne yapacağımı bilmiyorum tekrar fazla mı alsam yoksa bir müdahale gelir mi yoksa şimdilik sadece taban gübresini mi alsam bilmiyorum böyle iş yapılmaz açıkçası keyfim ve tadım yok önceden iyi verim için çalışırdım artık borçlara kadar yeter diye düşünüyorum zaten yeni çıkan destekleme askısındada yüksek verim var diye desteklemeyi sadece bölge ortalamasına göre veriyor fazlasını kesiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gubre Fiatlari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt