PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gubre Fiatlari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1420118" data-attributes="member: 59451"><p>Bu işin iyice suyunu çıkardılar, zaten geçtiğimiz 10 yıldır üretici tam gübre alacağı zaman zam yapardı gübreciler, böylece eskiden 1 çuval buğday satıp 1 çuval gübre aldığımız yılların üzerine incir ağacını diktiler, gübreciler doymak bilmedi hiçbir zaman, şimdi 1 çuval buğday 50 kilo sat 50 kilo gübre alda göreyim</p><p></p><p>Benden çok daha eski bir abimize dedimki yaşı 20 daha var benden fazla, dedimki, üre tonu 13 bin dap 11800 TL, kaç olması lazım?</p><p></p><p>Ne diyon sen yaaa, bu fiyata gübreyle işmi olur Allahını seversen kim alacak iş yapacak gübreylen dedi,</p><p></p><p>alan var dedim sence kaç olmalı?, üsteledim sordum</p><p></p><p> bırak onları sen tonuna 5 lira çok 5 lira sen ne diyorsun dedi, ürünün fiyatına baksana dolar 2 gün düştü hemen ürün fiyatı geri düştü dedi, kızdı fırça attı bana, kim kulanıyosa akıl yok onda be sende dedi,</p><p></p><p>ne diyeceğimi bilemedim ama sorduğumada pişman oldum kızdırdık adamı birde gözünde acemi üretici konumuna düştük biyerde, demekki dedim herkes takip ediyor ama aklım bir türlü almıyor tek tük alan duyuyorum hangi mantıkla alıyor, param var param yetiyor diyemi alıyor anlamadım gitti, hayret ediyorum gerçekten, ama tabi herkesin bir hesabı vardır, yoksada hesabı yapacak bişey yoktur ne diyelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1420118, member: 59451"] Bu işin iyice suyunu çıkardılar, zaten geçtiğimiz 10 yıldır üretici tam gübre alacağı zaman zam yapardı gübreciler, böylece eskiden 1 çuval buğday satıp 1 çuval gübre aldığımız yılların üzerine incir ağacını diktiler, gübreciler doymak bilmedi hiçbir zaman, şimdi 1 çuval buğday 50 kilo sat 50 kilo gübre alda göreyim Benden çok daha eski bir abimize dedimki yaşı 20 daha var benden fazla, dedimki, üre tonu 13 bin dap 11800 TL, kaç olması lazım? Ne diyon sen yaaa, bu fiyata gübreyle işmi olur Allahını seversen kim alacak iş yapacak gübreylen dedi, alan var dedim sence kaç olmalı?, üsteledim sordum bırak onları sen tonuna 5 lira çok 5 lira sen ne diyorsun dedi, ürünün fiyatına baksana dolar 2 gün düştü hemen ürün fiyatı geri düştü dedi, kızdı fırça attı bana, kim kulanıyosa akıl yok onda be sende dedi, ne diyeceğimi bilemedim ama sorduğumada pişman oldum kızdırdık adamı birde gözünde acemi üretici konumuna düştük biyerde, demekki dedim herkes takip ediyor ama aklım bir türlü almıyor tek tük alan duyuyorum hangi mantıkla alıyor, param var param yetiyor diyemi alıyor anlamadım gitti, hayret ediyorum gerçekten, ama tabi herkesin bir hesabı vardır, yoksada hesabı yapacak bişey yoktur ne diyelim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gubre Fiatlari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt