Bu yıl gübreyi erken atmaya karar verdim 1.ye 15 kğ üre 2.ye Nisan başında 10 kğ 26 nitrat bakalım nasıl olucak
Ekli dosyayı görüntüle 34672
Eyvallah kardeşim sağolasınKolay gelsin bereketli olsun
Eyvallah kardeşim inşallah sağolasınKolay gelsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Eyvallah abi bu sen böyle deneyelim dedim sonuç nasıl olur bilmiyorum hiç denedin mi bu şekilde atılan kğ lar nasıl sence abiKolay gelsin iki kere gübre atmak daha iyi oluyor bereketli olsun
Buğday kendini toplar abi ilk gübre atıminda bu yıl yağmur çok buğday gelişmedi gübre atılması yarar ilerde tekrar atarsınız daha güzel olurEyvallah abi bu sen böyle deneyelim dedim sonuç nasıl olur bilmiyorum hiç denedin mi bu şekilde atılan kğ lar nasıl sence abi
Eyvallah sağolasınBuğday kendini toplar abi ilk gübre atıminda bu yıl yağmur çok buğday gelişmedi gübre atılması yarar ilerde tekrar atarsınız daha güzel olur
Allah razı olsun nasip herşey hakdanKolay gelsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Doğrudur tutar soy isim var ama tutarlıyı bilmiyorumIlgından arkadaşım var Ahmet Tutarlı tanırmısın
Abi sulu tarimda da gubreyi bu sekilde mi atiyorsunuz yoksa tankla extra 3. Bir gubre atiyor musunuzBu yıl gübreyi erken atmaya karar verdim 1.ye 15 kğ üre 2.ye Nisan başında 10 kğ 26 nitrat bakalım nasıl olucakEkli dosyayı görüntüle 34673Ekli dosyayı görüntüle 34672Ekli dosyayı görüntüle 34674
Hububat da genelde bu şekilde ama diğerlerinde tanklaAbi sulu tarimda da gubreyi bu sekilde mi atiyorsunuz yoksa tankla extra 3. Bir gubre atiyor musunuz
Sağolasın ne gibi farklıBereketli olsun
Sizin topraklar Konya nin diğer yerlerine bakınca farklı sanki
Konya deyince obruklar o beyaz toprak geliyor aklımaSağolasın ne gibi farklı