İnşallah ben dikkat etmedim akşam geldi tır Türkiye den geri gönderme imkanı da yok firmayı aradım az önce onlar da daha iyi olduğu nu soylediBence daha iyi olmuş. İçindeki kükürt ph düşürür, iz elementlerin ve fosforun alınmasını arttırır. Verimine katkısı olur.
Bu gübreden kullanan var mı ben 3 15 sipariş verdim bunlar geldi ayçiçek icinEkli dosyayı görüntüle 24866Ekli dosyayı görüntüle 24867
Vallahi bilmeden oldu ama hayırlı olmuş sanırım fiyatı 1250 lira ya geldi
Bu daha iyi işte sizin istediğiniz jetta size gelen passat böyle düşünebilirsiniz
Kumsal yerlerde yetişen bitkilerinde kükürt isteği vardır.Ayçiçeğinin yağı alındıktan sonra hayvana yedirilen kuspesinde yaklaşık olarak %35 civarlarında protein içerir.Kükürt proteinin yapı taşlarını oluşturan aminoasitlerin oluşumunda çok büyük görev alır.Bu yüzden kükürt diyip geçmemek gerekir.Ph düşmesinden korkuyorsanız Dekara düşecek 6kg kükürt ph da büyük değişikliğe neden olmaz.Zaten bitkiler tarafından tuketilecektir.Jetta yerine passat gelmiş,iyide araziler kumsal ise kükürt kumsal arazide çok fayda sağlarmı ki! Passat kumda pek randıman lı gitmeyebilir.
Fazla uzun depolama yapmiycam en fazla 15 20 gün ekime basliycazMarkası ne acaba kükürtlü olduğu için çok çabuk rutubet alır nemlenir depolamayı iyi yapmanı ve fazla bekletmemeni öneririm
Her zaman bekliyorum abim. Allah kolaylık versin.Sağolasın doğan kismetse kullanicaz önce şu Ekim işlerini halledelim ziyareti ne gelicem