Hayırlısı olsun, gule gule kullanın, iyi bir tercih olmuş.Öncelikle tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.Haziran ayının başından beri tr6.130 traktör bekliyoruz gelmiyor aynı sorunu yaşayan varmı?
Haziran başından beri sabah akşam gelecek deniyorHayırlısı olsun, gule gule kullanın, iyi bir tercih olmuş.
Satın alırken ne zaman teslim edeceklerini söylediler?
Haziran başından beri sabah akşam gelecek deniyor
Erkunt 125 in fiyatları ne kadarDün gece erkunt 125 ve palazoğlu 10 tonluk römork için pazarlık yaptım ikiside 40 gün sonrası için gün veriyor ve gelecek zamları fiyata yansıtmıyor.
Erkunt 125 in fiyatları ne kadar
Hayırlı olsun330 bin fiyatı var dediler pazarlıktada kur fiyatlarından ve ileri tarihli teslimattan dolayı çok fazla pazarlık etmiyorlar açıkçası satmak istemiyorlar fakat konfor açısından çok hoşuma gitti 110 erkunta göre içeride ki ses neredeyse yarı yarıya kabin süspansiyonu gayet güzel o eski yumatulardan kalma ekran gitmiş gayet kaliteli bir gösterge gelmiş vites geçişleri 110 a göre daha yumuşak John Deere 2020 6120m i de alıcı gözüyle inceledim tam olarak yarı parasına erkunt içeride ki ses birbirine yakın ama john deere artık aşmış kendini kusur bulamadım 4/4 lük makine.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.330 bin fiyatı var dediler pazarlıkta da kur fiyatlarından ve ileri tarihli teslimattan dolayı çok fazla pazarlık etmiyorlar açıkçası satmak istemiyorlar fakat konfor açısından çok hoşuma gitti 110 erkunt a göre içeride ki ses neredeyse yarı yarıya kabin süspansiyonu gayet güzel o eski yumatulardan kalma ekran gitmiş gayet kaliteli bir gösterge gelmiş vites geçişleri 110 a göre daha yumuşak John Deere 2020 6120 m i de alıcı gözüyle inceledim tam olarak yarı parasına erkunt içeride ki ses birbirine yakın ama john deere artık aşmış kendini kusur bulamadım 4/4 lük makine.
Yakın köylerden birisi almış ama iki aydır bekliyor diye duydum. 480 000 TL ye almış dediler.
Hayırlı olsun
TR6.130 mu 480 Bin TL, bir yanlışlık olmasın?
Tr6 120 diye duydum.TR6.130 mu 480 Bin TL, bir yanlışlık olmasın?
Hayır aldığımız günki fiyattan geliyorBu süre içerisinde gelen zamlari size yansitiyorlar mi örnek 2 ay önce 350 ise şimdi 380 den mi alacaksınız yoksa aynı fiyattan mi
Şuanda massey ferguson 5612 kullanıyoruz bi traktör alırken herşeyinden önce servis yedek parça ağına bakmak gerekir ben sivasta yaşıyorum ve sivasta masseyin büyük trakörünü kullanmak gerçwkten sıkıntı rahatlık konfor özellik çekiş diyecek bişeyim yok ama bi arızada çözecek adamda yok parçasıda yok.Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
Paritenin fazla oynuyor olması üreteni de rahatsız eder.Stoksuz çalışıyorsa yerine malzeme koyabilmek sorun oluşturabiliyor.
5 sınıfı traktörlerin yurt dışı piyasasında fazla alıcısı bulunmuyor, fuarları dolaşıp bize geri geliyorlar.
Avrupa piyasasında Fendth 314 Vario, John deere 6120 R ve 6130 R rağbet gören modellerdi.
Hayırlı olsun bizim burdada bi abimiz aynısından aldı onu traktör bu pandemi olaylarından dolayı altı ay sonra geldi. Bu pandemi olayları bir ara fabrikanın çalışmasını dutçrdurmuştu bide sıraya koyuyorlar o yüzden gecikmiştir yakında gelir. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Öncelikle tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.Haziran ayının başından beri tr6.130 traktör bekliyoruz gelmiyor aynı sorunu yaşayan varmı?
bizde aynı sorunu yaşıyoruz her hafta gelecek deniyor fabrikadan çıktı deniyor ama gelmiyor 2 aydır bekliyoruzÖncelikle tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.Haziran ayının başından beri tr6.130 traktör bekliyoruz gelmiyor aynı sorunu yaşayan varmı?