Selam arkadaslar ziraat kredisine uygun 20 adet gebe duve ariyoruz kaliteli allah nasip ederse bi ay icinde alacagiz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaslar ziraat kredisine uygun 20 adet gebe duve ariyoruz kaliteli allah nasip ederse bi ay icinde alacagiz
Exper geliyor tarlana değer biçiyor. Tarlaın expertiz değeri önemli.İpotek gödtetilecek yerin bir vasfı var mı
Exper geliyor tarlana değer biçiyor. Tarlanın expertiz değeri önemli.İpotek gödtetilecek yerin bir vasfı var mı
Gebe duveler kactan gidiyor16 adet var bende doğumları başladı. Şut verimleri 25- 27 civarı
Hostayn simental yani buzagilimi bende biraz biraz montofon var satip hostayne gecmeyi düşünüyorum fiyat araştırıyorum10- 11 e kadar duvesine göre
Neden abi montofonlar nasıl kötü mu ki? Holstein yerine simental düsünmezmisinHostayn simental yani buzagilimi bende biraz biraz montofon var satip hostayne gecmeyi düşünüyorum fiyat araştırıyorum
Montofondan menmunum ama verimli degil yaylimda sutu 7 litreyi gecmiyor ama yem vermiyorum yaylima dayaniyor simentallerde vardi onlarda ayni yaylima dayanmiyor yemyerse yedigi yem verdigi sutu kurtarmiyordu zarar ettirdiler sattim buzagicilik yapiyorum cobanlardan biktim yaylimdan ahira beslemesine gececemNeden abi montofonlar nasıl kötü mu ki? Holstein yerine simental düsünmezmisin