merhabalar;
orhangazi/bursa'lıyım. zeytin bahçelerimiz var. bahçe traktörü almak istiyorum. bizim buralarda ağırlıkla olarak new holland (54 c, TT55B) ve massey fergusonlar (135-240 serileri) var. işboralar da var.
babam massey ferguson 135 alalım diyor (az yakıyormuş). model olarak 1965-70 arası 10,000 tl altı ve üstü
internette uzun zamandır gezerken dün foton 254 modelini gördüm. cumartesi kısmetse yakında göreceğim. bizim 1 tane bayırda yerimiz var.
1 tonluk ilaçlama tankeri ile massey 135 ile güçte olsa çıkıyor. benim görüşüm ise eski bir traktör alıp, motor tamiratı ve yeni lastik almaktansa bu traktörü almak mantıklı geliyor. yedek parça masseyle otakmış. tek sıkıntım bayırı 1 tonluk tankeri çıkartır mı?
sizce bu traktörü almalı mıyım yoksa 135 mi alayım.
motor ve yuruyen aksamı HOLLANDA dan geliyormuş. Çin ' den sadece tente ve çamurluklar gelip Türkiye'de montaj yapılıyormuş.
yapmak istediklerim;
tankerle ilaçlama;
ızgara (kaz ağayı)
taşımacılık (zeytin hasat zamanı)
'Foton 254 bahçe traktörü 25 hp, 4 WD ,her viteste ileri geri levye , perkins motor , 3 silindirli intercooler yüksek teknolojili motor sistemi....'
FOTON TRAKTÖR FT254 4x4
MOTOR
TİP: 4Zamanlı Direk Enjeksiyon Dizel Su Soğutmalı
SİLİNDİR: 3
Max Güç Hp:25Hp
Max Güç Kw:18,4
Max Güçte Motor Devri:2350
Vites Sayısı:8ileri +8geri
İlerleme Hızı:33
Arka Kuyruk Mil Çıkışı:540/1000 devir
Pto Şahft Güçü:16
Frenler:Yağ banyolu disk
Dümenleme:Hidrostatik
Difransiyel Kilidi:Mekanik komutalı
lastikler ön:6,00,14
lastikler Arka Kuyruk Mil Çıkışı:9,5,24
Hidrolik Servis Çıkışı:4adet Jaklı
3 Nokta Askı Sistemi Hid.Komutasıtamatik derinlik/orta kol hassasiyetli
orhangazi/bursa'lıyım. zeytin bahçelerimiz var. bahçe traktörü almak istiyorum. bizim buralarda ağırlıkla olarak new holland (54 c, TT55B) ve massey fergusonlar (135-240 serileri) var. işboralar da var.
babam massey ferguson 135 alalım diyor (az yakıyormuş). model olarak 1965-70 arası 10,000 tl altı ve üstü
internette uzun zamandır gezerken dün foton 254 modelini gördüm. cumartesi kısmetse yakında göreceğim. bizim 1 tane bayırda yerimiz var.
1 tonluk ilaçlama tankeri ile massey 135 ile güçte olsa çıkıyor. benim görüşüm ise eski bir traktör alıp, motor tamiratı ve yeni lastik almaktansa bu traktörü almak mantıklı geliyor. yedek parça masseyle otakmış. tek sıkıntım bayırı 1 tonluk tankeri çıkartır mı?
sizce bu traktörü almalı mıyım yoksa 135 mi alayım.
motor ve yuruyen aksamı HOLLANDA dan geliyormuş. Çin ' den sadece tente ve çamurluklar gelip Türkiye'de montaj yapılıyormuş.
yapmak istediklerim;
tankerle ilaçlama;
ızgara (kaz ağayı)
taşımacılık (zeytin hasat zamanı)
'Foton 254 bahçe traktörü 25 hp, 4 WD ,her viteste ileri geri levye , perkins motor , 3 silindirli intercooler yüksek teknolojili motor sistemi....'
FOTON TRAKTÖR FT254 4x4
MOTOR
TİP: 4Zamanlı Direk Enjeksiyon Dizel Su Soğutmalı
SİLİNDİR: 3
Max Güç Hp:25Hp
Max Güç Kw:18,4
Max Güçte Motor Devri:2350
Vites Sayısı:8ileri +8geri
İlerleme Hızı:33
Arka Kuyruk Mil Çıkışı:540/1000 devir
Pto Şahft Güçü:16
Frenler:Yağ banyolu disk