ozgurefe09 link=topic=34121.msg291497#msg291497 date=1282554561' Alıntı:işin komik yanı ve dikkat çeken tarafı konuşmalar 20 yıldır girilmeyen tarla hey koçum hey
soluğu kesilir ortadan ikiye bölünmeyi bilemez cuf olur sonraAKGÜN43 link=topic=34121.msg291501#msg291501 date=1282555129' Alıntı:tşkler 20 yıldır gelsın biizm buralarda sürsün göreyim 20 yıl değil 5 sene surunmeyen yeri sursun görem. . . üflemesse ben bu işi bırakırımD:
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar nasıl çok dehşet dimi
buğday ekim zamanı geldi.Cok bok ve gereksiz kardeşim sen kullandım mi traktörü ben 2010 dan beri kullanıyorum komşuların benim traktörün 2 katı para vermesine rağmen hepsini hem performans hem yakıtta benimki onları ikiye katliyo az laf çok iş yapıyor 7 yıldır sanayi yolu görmedim öncesinde mf neeholland kullandım her ikisi de tirt bir de dikkatimi cekti her bayi her servis önünde mf ve New hiolland var foton yok alan 20 kişi tanıyorum hiç biri sanayii yüzü görmemiş sağlam yakıt az daha ne olsun ben 14 4 pulluk tanıyorum canavar bana mısın demiyo maşallah boş boş konuşmayın
İlhan Bey geçmiş olsun. Siz de İşbara vardı sanırım. Abiniz onu mu yatak sardırdı?buğday ekim zamanı geldi.
her türlü demiri delecek bi abim var yedi motoru yatak sardı.
mustafakemalpaşa sanayisinde bana kaç günde geri gelir.
şimdi isim vereyim bizim sanayide kanar ticarete gidip lovol motor 50 bg için piston ver desem maytap geçerler.
insanlar çevreyle uyumluluk sağlamak için bazı markalardan uzak duruyor bunlarda almamak için etken.
yok ustam sarmadı gayet sağlıklı durumda çalışıyor.İlhan Bey geçmiş olsun. Siz de İşbara vardı sanırım. Abiniz onu mu yatak sardırdı?
Çok zora sokacagini zannetmem simdi teknoloji çagindayiz. Ben ls kullanicisiyim banada millet demedigini birakmadi ls aldim diye. Parca dedigin gibi ilçede olmayabilir ama bi telefonla ertesi gün elinde olmicak parca yok. Bizim bölgede her yer newholland fiat dolu. Her yüz traktörün 80 i ya fiat ya newhollanddir ama onlarin bile bicok parcasi ilçe disindan geliyo. Bütün mesele 1 gün içinmi. Yada şöyle sorayim 1 günlük is kaybi olmamasi icin fazladan iki kati para vermeye degermi. Tabikide tüm kullanicilarin fikrine saygim sonsuz ancak artik eskisi gibi parça sikintisi olmuyoyok ustam sarmadı gayet sağlıklı durumda çalışıyor.
ben neden alınmadığına örnek olması için genel türk aile işletmesine örnek verdim.
lovol motorun parçasını massey parçasından önce bulabilirmiyiz.
başımıza böyle birşey gelse böyle bir ekim zamanı işi çok zora sokar.
ls o kadarda az bulunan bir marka değil fakat foton belli bir model gelmiş çakılmış öyle kalmış görünüyor tüm geçimi tarım olan biri için o bir gün önemli benim için 3 ay tamir hanede yatsa yine sorun olmaz [emoji16]Çok zora sokacagini zannetmem simdi teknoloji çagindayiz. Ben ls kullanicisiyim banada millet demedigini birakmadi ls aldim diye. Parca dedigin gibi ilçede olmayabilir ama bi telefonla ertesi gün elinde olmicak parca yok. Bizim bölgede her yer newholland fiat dolu. Her yüz traktörün 80 i ya fiat ya newhollanddir ama onlarin bile bicok parcasi ilçe disindan geliyo. Bütün mesele 1 gün içinmi. Yada şöyle sorayim 1 günlük is kaybi olmamasi icin fazladan iki kati para vermeye degermi. Tabikide tüm kullanicilarin fikrine saygim sonsuz ancak artik eskisi gibi parça sikintisi olmuyo
Fotonun ithalati devam ediyor bayilerinde yada montaj fabrikasinda yedek parcasi olmamasi imkansiz sadece dogru yerde aramak önemlils o kadarda az bulunan bir marka değil fakat foton belli bir model gelmiş çakılmış öyle kalmış görünüyor tüm geçimi tarım olan biri için o bir gün önemli benim için 3 ay tamir hanede yatsa yine sorun olmaz [emoji16]
Tabikide insanlarin ön yargisi cok fazla herkesin kendine göre hakli sebepleri var. O kiotici arkadas servisine gitse isi daha kolay hallolurdu sonucta traktör varsa illa serviside vardir. Belki biraz uzaktadir ama illaki vardirbirde şöyle birşey var komşu köyden biri kioti aldı adam yaptırana kadar canı çıktı işin bol olduğu yaz dönemi usta bildiği marka ile uğraşmak istemiyor bu gibi nedenlerden insanlar soğuk bakıyor