Kolay kolay dişli kırmaz bilya önceden gitmiştir. Gecen ratorvator çekiyordum makina taşa vurdu resmen zıpladı havaya
neyse bişi yoktu tam gaz devam ettik gene. Batık Bi kamyon vardı onu çekmeye gidecekken makinayı traktörden ayırdım saftı sökerken kuyruk milinde Bi gariplik vardı ileri geri oynuyordu bişi olmaz manasıyla gittik kamyonu çekmeye yolda ufak Bi uğultu yapmaya başladı kamyonu çektim orada zorlayınca uğultu arttı vitesler cart curt etme başladı ertesi gün ayırdım evin önünde ikiye pirizdireğin bilyayı yemiş sonra el değmişken kuyruk milinide söktüm sekmanı kırılmıştı hepsini toplayıp açmışken baskıyı değiştirdim tam 30 senelik baskı hala daha 3 4 sene giderdi cartlama sorununu ondan yapıyor zannettim ustayı arayıp önada Bi danıştım durumu anlattım sorunu çözdü 5 Tl lik sekman bana 220 Tl ye mal oldu kuyruk milinin sekmanı kırılınca gurup dişlileri boşluk yapmış bilyayı yemiş Allah dan kendim söküp topluyorum baştan aşağı. Şanzıman yağına çok dikkat et elvan kardeş Fordlarda yağ karıncalanınca bilyaların işi biter aman ne su olsun içinde nede yağı eski