PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ford 6600
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1454627" data-attributes="member: 59451"><p>İngiliz, kullanmıştım, çatır çatır calışır, kaya gibi traktör, kullandığımız yıllarda adana çukuruovada yaz sıcaklarında öğle vakti stop etmeden işini devam eden tek traktör diye biliniyordu, yine Adanali birisi aldı götürdü, 5-6 yıl öncesine kadar hala orada kullanıyormuş alan şahıs, nereden biliyorum, 2017 de noter satışı anca gerçekleşti, çünkü ülkeye kaçak geldiğinden sıfır aldığımız halde ruhsatı yoktu, 76 modeldi sanırım , 94 yılında sattık, sonra af maf bişeyler plakası oldu vs. Anca 2017 de üzerine alabildi son sahibi olan Adanalı,belgelerden arasam bulurum adananın hangi köyünden kimdir yazıyordu.</p><p></p><p>neyse, güzel traktör, eşsiz bişeydi benim kullandığım yıllarda, kara bir aküsü vardı, 11 yıl bastı akü, bizde böyle bir akü imalatı olmamıştır herhalde, yapsalarda traktöre takıp satsınlar sanayicimiz görelim, hala.herşey ona göre, sanayimiz ne kadar geri onuda buradan ölçelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1454627, member: 59451"] İngiliz, kullanmıştım, çatır çatır calışır, kaya gibi traktör, kullandığımız yıllarda adana çukuruovada yaz sıcaklarında öğle vakti stop etmeden işini devam eden tek traktör diye biliniyordu, yine Adanali birisi aldı götürdü, 5-6 yıl öncesine kadar hala orada kullanıyormuş alan şahıs, nereden biliyorum, 2017 de noter satışı anca gerçekleşti, çünkü ülkeye kaçak geldiğinden sıfır aldığımız halde ruhsatı yoktu, 76 modeldi sanırım , 94 yılında sattık, sonra af maf bişeyler plakası oldu vs. Anca 2017 de üzerine alabildi son sahibi olan Adanalı,belgelerden arasam bulurum adananın hangi köyünden kimdir yazıyordu. neyse, güzel traktör, eşsiz bişeydi benim kullandığım yıllarda, kara bir aküsü vardı, 11 yıl bastı akü, bizde böyle bir akü imalatı olmamıştır herhalde, yapsalarda traktöre takıp satsınlar sanayicimiz görelim, hala.herşey ona göre, sanayimiz ne kadar geri onuda buradan ölçelim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ford 6600
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt